La un pas de moarte din cauza frigului

Autor :

Data : 5 ianuarie 2017

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...Loading...

Un bărbat de 40 de ani din localitatea Berheci a fost la un pas de moarte, după ce a dormit în propria locuință, neîncălzită.

Bărbatul se pare că cinstise câteva pahare cu băutură și nu a mai simțit frigul. S-a culcat singur într-o cameră neîncălzită, iar peste noapte a intrat în șoc hipotermic. Cum afară au fost -8 grade Celsius, degerăturile la mâini și la picioare s-au instalat rapid. Norocul bărbatuluo a fost familia lui, care atunci când l-a văzut în stare gravă a sunat la ambulanță.

”Am fost solicitați să intervenim la un bărbat în vârstă de 40 de ani. Când echipajul a ajuns la locuința bărbatului, acesta era în șoc hipotermic și prezenta degerături la mâini și la picioare. I s-au acordat îngrijiri medicale și a fost transportat la Spitalul din Tecuci pentru tratament de specialitate”, a declarat dr. Mihai Polinschi, directorul Serviciului de Ambulanță Galați.

Cum și la Galați s-au anunțat temperaturi foarte scăzute în următoarea perioadă, polițiștii locali spun că vor face razii pentru a-I aduna pe oamenii străzii și a-I duce în centre.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter
Etichete:,

Articole scrise de