La Direcția de Taxe și Impozite a început distracția!

Autor :

Data : 7 ianuarie 2019

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...Loading...

Zeci de pensionari s-au trezit cu noaptea în cap pentru a-și plăti dările către stat.

Cei mai conștiincioși contribuabili nu au ținut cont de gerul de afară. Deși casieriile s-au deschis la ora 8.30, multi pensionari gălățeni au venit încă de la 5.30 pentru a prinde un loc în față, la coada pentru plata taxelor și impozitelor. Cei mai mulți spun că vor să scape de o grijă.

„Sunt primul, am venit de la 5.30. Scap de obligație, să nu mai stau cu grija că am de plătit. Și până la urmă nu am venit pentru reducere. Că și cu 20 și fără 20 de lei, afacerea este aceeași. Ideea este să scap de această grijă”, a spus unul dintre gălățenii veniți cu noaptea în cap la Direcția de Taxe și Impozite.

Anul acesta, taxele și impozitele s-au majorat la Galați, conform prevederilor codului fiscal.

„Față de anul trecut, s-a aplicat indicele de indexare de 1.34%, care este obligatoriu prin lege, conform prevederilor codului fiscal. Mărturisesc că sunt mulțumit de gradul de încasare al taxelor și impozite în 2018. Gradul de încasare a fost de 90% și sper că și anul acesta să avem rezultate la fel de bune”, a declarat Daniel Stadoleanu, șeful Direcției de Taxe și Impozite Galați. În Galați sunt patru puncte în care se pot plăti obligațiile către stat.

În plus, există și posibilitatea plății on-line, pe site-ul www.ghiseul.ro.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

Articole scrise de