Juniorii pedalează în păduricea de lângă Stadionul Dunărea

Data : 4 aprilie 2018

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...Loading...

Toți bicicliștii care vor ocupa un loc pe podium vor avea surprize de la sponsori.

Asociaţia BikeWorks a dat liber la înscrieri pentru ediţia de primăvară a evenimentului „Juniorii Pedalează”, ajuns deja la a XI-a ediție.

„Ediția din 22 aprilie va fi una specială, nu doar pentru că vine după bine-meritata vacanţă de Paşte, având timp berechet să vă antrenaţi), ci va fi si singura competiţie pe off-road pentru micuţi anul acesta. Toți bicicliștii care vor ocupa un loc pe podium vor avea surprize de la sponsori”, spun organizatorii.

Potrivit acestora, concursul se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 6 şi 14 ani și se va desfăşura în regim de contratimp, pe teren accidentat.

„Competiţia la care vor lua parte micii biciclişti este atât de îndemânare, cât şi de viteză, iar la final cei care vor reuşi să parcurgă traseul în cel mai scurt timp vor urca pe podium şi vor fi premiaţi. Siguranţa pe bicicletă este o prioritate pentru noi, motiv pentru care toţi copiii care vor participa la acest concurs sunt obligați să poarte căști de protecţie”, se arată în comunicatul Asociaţiei BikeWorks Galați.

Zona de concurs va fi delimitată față de trafic, traseul va fi demarcat cu bandă și va conține două trasee de lungime și dificultate diferite, în funcție de categoria de vârstă a copiilor.

Înscrierile se pot face online, pe site-ul asociației, până în preziua competiției. Doar în cazuri excepționale se vor putea face înscrieri și în ziua competiției, direct la locul concursului.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

Articole scrise de