Jungle Splash, în pericol să intre la apă

Data : 3 septembrie 2017

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...Loading...

Primaria este la un pas de rezilierea contractului cu Karan Bussines & Finance SRL

Așa cum era de așteptat, afacerea primăriei cu Karan Bussines & Finance SRL București nu merge tocmai bine. Încă de la momentul atribuirii contractului de concesiune a terenului de la Plaja Dunărea, mass-media locală a scos în evidență faptul că primăria nu a făcut chiar cea mai reușită afacere. Firma din București, înființată în anul 2005, nu are rezultate deosebite, anul trecut având un profit demn de un chioșc de cartier: în jur de 6.000 de lei.

Iată că, potrivit viata-libera.ro, firma nu a plătit redevența pentru cei 6.000 de metri pătrați închiriați. În plus, nu a făcut mai nimic toată vara. A pus niște umbreluțe, niște nisip și două piscine mobile de tot râsul și a închis gura cârcotașilor.

Reprezentanții primăriei confirmă faptul că firma Karan Bussines & Finance SRL București nu și-a plătit datoria prevăzută în contract, chiar dacă întârzierea nu este tocmai foarte mare.

În schimb, reprezentanții Karan Bussines & Finance SRL au declarat, tot pentru viata-libera.ro, că sunt ceva probleme legate de terenul concesionat. Ei spun că doar 2.000 de metri pătrați din cei 6.000 concesionați s-ar preta amenajărilor pe care firma și le-a propus.

În aceste condiții, proiectul Jungle Splash, care ar fi trebuit să aducă gălățenilor un parc acvatic modern este pericol de a fi anulat.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

Articole scrise de