Jucării pe gheață

Autor :

Data : 14 decembrie 2016

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...Loading...

Bucurii pentru copiii din centrele de plasament

Sute de gălățeni care au venit aseară să vadă meciul de hochei dintre campioana României, Dunărea și o echipă din Ungaria, UTE Ujpest au adus cu ei și o jucărie din pluș, pe care au aruncat-o pe gheață, la ultimul fluier al arbitrului. Toate jucăriile au ajuns la copiii dintr-o casă de tip familial.

Inițiativa strângerii de jucării pentru copiii din centrele de plasament aparține conducerii Clubului Sportiv “Dunărea”, dar și hocheiștilor de la “Dunărea”. Aceștia au făcut mobilizarea pe Facebook, iar aseară, fiecare spectator care a venit să vadă meciul dintre CSM Dunărea și UTE Ujpest, a adus la el și câte o jucărie din pluș.

Copiii s-au bucurat de cadouri și le-au și luat acasă. Pentru ei, anul acesta, Moș Crăciun a venit din partea hocheiștilor gălățeni și a celor care iubesc acest sport. ”Am primit un fel de pernă  și un hamster. Oamenii le-au aruncat pe gheață pentru noi. Le mulțumim tuturor”, a spus un copil.

”Este o acțiune care a ajuns la a III-a ediție. Strângem jucării pentru copii, să le facem o bucurie de sărbători. Au fost gălățenii foarte darnci și le mulțumim. Ii mai așteptăm și la celelalte ediții”, a spus Claudiu Stoian, directorul patinoarului din Galați. Chiar dacă hocheiștii de la Dunărea au pierdut cu 2-1 în fața celor de la Ute Ujpest, bucuria a fost mai mare că au reușit să facă niște copii fericiți.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

Articole scrise de