Jale mare la concursurile pentru posturile de directori în Primărie

Data : 13 februarie 2018

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...Loading...

Singurul care merge mai departe este Vergiliu Vals, candidat pentru șefia Direcției Generale Servicii Comunitare de Utilități Publice.

Astăzi au avut loc concursurile pentru mult-mediatizatele posturi de directori rămase vacante la sfârșitul anului trecut. Este vorba despre viitorii șefi ai Direcției Generale Servicii Comunitare de Utilitate Publică și Direcției Generale Relații Publice, Evenimente Publice , Managementul Documentelor.

Dintre cei 5 candidați înscriși în concurs pentru șefia Direcției Generale Servicii Comunitare de Utilitate Publică, doar unul a fost admis. Este vorba despre Vergiliu Vals, care a obținut 80 de puncte. Arthur Antoniu și Mihaela Neștianu nu s-au prezentat la proba scrisă iar Viorica Corcoțoi și Gheorghe Năstac au obținut punctaje prea mici.

Singurul candidat declarat admis va susține vineri proba orală.

La cealaltă direcție, situația este și mai gravă! Niciunul dintre cei trei candidați înscriși la proba scrisă nu a obținut punctajul necesar pentru a merge mai departe. Cristi Marian Ochiu a obținut 62 de puncte, Angelica Pohrib a primit 49,6 puncte iar Adrian Stoica nu a primit niciun punct. Rămâne de văzut dacă se vor înregistra contestații, termenul legal expirând mâine, la ora 14.30. În acest caz nu se mai poate vorbi despre proba orală decât dacă, după contestații, situația punctajelor se va schimba.

Reamintim că Silviu Bacalum și Laurențiu Jalbă au fost revocați din funcții la sfârșitul anului trecut.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

Articole scrise de