Investiții importante pentru Tecuci, propuse de consilierii PMP

Data : 4 august 2018

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...Loading...

Una vizează reabilitarea ambulatoriului, cealaltă introducerea iluminatului stradal de tip LED.

Pe ordinea de zi a ultimei ședințe a Consiliului Local Tecuci au fost introduse doua proiecte extrem de importante pentru al doilea oraș ca mărime a județului Galați.

Este vorba despre proiectul de hotărâre privind acordul de principiu al Consiliului Local cu privire la realizarea investiţiei „Extinderea, reabilitarea, modernizarea şi dotarea ambulatoriului de specialitate (policlinica) Spitalului Municipal Anton Cincu“ prin finanţare prin Programul Operaţional Regional.

„Acest obiectiv urmărește reducerea inegalităților în ceea ce privește starea de sănătate a populației, mai ales a celei din mediul rural, din zone izolate sau defavorizate economic“, ne-a declarat unul dintre inițiatorii acestui proiect, consilierul local PMP Vasilică Cristinel Mîrza.

Un al doilea proiect de hotărâre introdus pe ordinea de zi a ședinței vizează acordul de principiu al Consiliului Local cu privire la realizarea investiţiei „Montarea corpurilor de iluminat LED prin înlocuirea celor existente și utilizarea surselor regenerabile de energie (panouri fotovoltaice) în municipiul Tecuci, cu finanţare prin Programul Operaţional Regional.

„În acest moment, lămpile existente au un consum mare de energie. Înlocuirea lor cu lămpi de tip LED ar duce la o cheltuire mult mai eficientă a banului public“, a explicat consilierul Mîrza care a ți ut să precizeze că PMP este dispus oricând să voteze proiectele de hotărâre care vizează investiții importante pentru oraș.

Ambele proiecte au fost votate în unanimitate.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

Articole scrise de