Începe a șasea ediție a școlii de vară Galați Summer Uniersity

Data : 14 iulie 2018

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...Loading...

Proiectul vine în sprijinul elevilor indeciși în privința facultății pe care vor s-o urmeze.

Liga Studenților din Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați (LSG) organizează a de-a VI-a ediţie a proiectului educaţional „Universitate de vară pentru elevi – Galaţi Summer University”, care va avea loc în perioada 17-30 iulie 2018.

Proiectul îşi propune să vină în întâmpinarea elevilor de clasa a XI-a, indecişi în privinţa facultăţii pe care o vor alege la finalul ciclului liceal. Timp de două săptămâni, un număr 90 de elevi din toate colţurile ţării, vor avea posibilitatea de a vizita sălile de curs, laboratoarelor și spațiile de învățare ale facultăţilor din Universitatea „Dunărea de Jos” din Galaţi, vor participa la workshop-uri şi activităţi sociale şi vor experimenta la propriu viaţa de student.

Și în acest an, proiectul este organizat cu sprijinul Ministerului Educației Naționale prin proiectul „ROMANIAN SECONDARY EDUCATION PROJECTR.O.S.E.” al cărui scop este contribuirea la reducerea abandonului în învățământul secundar și terțiar și la  creșterea ratei de promovare a examenului de bacalaureat.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

Articole scrise de