În pași de dans spre inimile copiilor

Data : 26 decembrie 2018

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...Loading...

În cadrul evenimentului „Santa Express” s-au strâns bani pentru Centrul de zi pentru copii „Sfântul Spiridon”.

New York Crew, filiala Galați, a organizat evenimentul cu tematică de Crăciun și karaoke „Santa Express” pe data de 16 decembrie în 55 Pub, unde a avut loc și o strângere de fonduri, donațiile fiind redirecționate către Centrul de zi pentru copii ,,Sfântul Spiridon” Galați. Prețul biletului (20 de lei) a reprezentat o contribuție pentru întocmirea cadourilor de Crăciun ale copiilor, voluntarii oferindu-le daruri în ziua de 21 decembrie.

Anul acesta, evenimentul și-a propus să stimuleze vocile participanților la concursul de karaoke cu melodii specifice sărbătorilor, aceștia având ocazia de a alege dintr-o varietate de cântece care au întreținut publicul și să aducă un zâmbet pe buzele acestora. De asemenea, aceștia au fost îndemnați și în aducerea unui zâmbet pe buzele copiilor de la Centrul de zi pentru Copii „Sfântul Spiridon” Galați prin donații. Desigur că momentele de karaoke au alternat cu piesele artiștilor și trupelor locale, care au transformat atmosfera în una festivă prin aparițiile și cântecele lor spectaculoase.

Partea a doua a proiectului „Santa Express” s-a dovedit a fi chiar mai copleșitoare decât seara de karaoke. Cu ajutorul Grupului Turistic Mecanturist și prin donațiile generoase ale participanților, voluntarii New York Crew au vizitat Centrul de zi pentru copii „Sfântul Spiridon” Galați, încărcați cu daruri pentru cei mici: dulciuri și rechizite. Alături de ei, membrii organizației au cântat, au pictat și au împărtășit cele mai profunde gânduri referitoare la sărbătorile de iarnă.

Proiectul și-a propus să aducă bucurie în sufletele oamenilor prin muzică și zâmbete pe fețele copiilor Centrului de zi pentru copii ,,Sfântul Spiridon” Galați.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

Articole scrise de