Proaspăt mutată, stația de autobuz de la Atlantic dă mari bătăi de cap șoferilor

Data : 19 noiembrie 2017

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...Loading...

O trecere de pietoni amplasată complet nefericit chiar lângă stație ar putea duce la adevărate tragedii.

La aproape o lună de la mutarea stației de autobuz de la Atlantic 100 de metri înspre drumul de centură, iată că apar primele probleme. Decizia autorităților rutiere de a trasa o trecere de pietoni chiar după stație dă fiori reci atât șoferilor cât și pietonilor. Situația a stârnit numeroase comentarii pe Grupul Șoferilor din Galați.

„Ați văzut noua stație de Bus, mai sus de Atlantic și cum un deștept a decis să facă o trecere de pietoni exact după statie? Cât credeți că va dura până vor apărea primele victime, pe trecerea de pietoni, ieșind din fața autobuzului?” se întreabă Bogdan Hanu pe Grupul Șoferilor din Galați.

„Acea trecere este pur și simplu criminal așezată acolo. Din fața autobuzului sigur va sări cineva și același lucru și de pe sens opus, în încercarea de a prinde autobuzul. Este pur și simplu prost gândită. Plus că dacă sunt taxiuri în stație autobuzul nu poate opri decât pe banda a doua. Iar ca să ieși cu stânga de pe Oltului este nu o aventură, ci o poveste în aceste condiții. Sper ca cei de la siguranța traficului din cadrul poliției rutiere să găsească o altă soluție acolo până când nu apar accidente. Nu mai zic de câți copii traversează pe acolo, iar pe înserate țâșnesc dintre mașinile parcate pe trotuar acolo. Sper ca cineva să ne asculte”, scrie un alt utilizator al grupului.

Bogdan Hanu i-a scris chiar și primarului Ionuț Pucheanu pe Facebook, semnalându-i problema. Edilul a promis că va supune atenției comisiei pentru circulație această situație.

Au fost însă utilizatori ai Grupului Șoferilor din Galați care au spus că ideal ar fi ca șoferii să conducă preventiv în astfel de zone și să evite astfel tragedii.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

Articole scrise de