Hoț de mașini oprit cu focuri de armă (VIDEO)

Data : 8 august 2017

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...Loading...

Un individ care a furat o mașină a fost oprit de polițiști după ce aceștia au tras 6 gloanțe.

Acesta a fost identificat și reținut. Hotul nu are 18 ani împliniți.

Adolescentul s-a dus la o tânără de 26 de ani și sub pretextul că vrea să-i cumpere acesteia mașina, i-a cerut-o pentru un drive test. Numai că individul când s-a văzut la volan i-a furat telefonul vânzătoarei și a gonit cu el.

”Poliţiştii gălăţeni au fost sesizaţi de o tânără de 26 de ani, din comuna Cuza Vodă despre faptul că, o persoană necunoscută, i- ar fi sustras autovehiculul. În fapt, aceasta, intenționând să vândă autoturismul, l-a încredințat unui tânăr care s-a arâtat interesat să îl achiziționeze,  pentru a-l testa. În timp ce se deplasau cu mașina pe raza municipiului Galați, presupusul cumpărător i-a smuls telefonul din mână persoanei vătămate aflată pe locul din dreapta față. De teamă, fata a sărit din mașină, iar tânărul și-a continuat drumul cu autoturismul. Imediat au fost alertate toate echipajele de siguranță publică din Galați, precum și din județele învecinate și au fost instituite filtre rutiere. În aceeași zi,  pe raza comunei Ivești, autoturismul în cauză a evitat blocajul rutier, refuzând să oprească la semnalele polițiștilor și continuând deplasarea pe un trotuar pietonal și pe un alt drum din localitate.

Pentru oprirea autoturismului s-au tras 6 focuri cu armamentul din dotare.

Autoturismul a fost găsit într-o pădure de pe raza comunei Ivești, fiind avariat în proporție de 40%. Acesta a fost predat proprietarului. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt, conducere fără permis și tentativă la lipsire de libertate. Suspectul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, și urmează să fie prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă”, se arată într-un comunicat de presă, remis I.P.J. Galați.

 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

Articole scrise de