Haideți s-o ajutam pe Angela să trăiască!

Data : 7 august 2018

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...Loading...

Fata de 17 ani a suferit răni grave în accidentul de vineri noaptea de la Berheci.

În urmă cu câteva zile, un șofer inconștient, aflat la volanul unui bolid, a intrat pe contrasens, într-o depășire, și a lovit o altă mașină, în care se aflau 5 persoane. O familie întreagă din Ghidigeni, capul ei fiind un poștaș din localitate. Pentru acesta, medicii sosiți la locul carnagiului nu au mai putut face nimic. Pe fiica mai mare, Beatrice Munteanu, salvatorii au dus-o de urgență la Spitalul Județean din Galați. Din păcate, la câteva ore de la accident, s-a stins și ea.

Au rămas în spital mama și fiica cea mică, de 17 ani. Angela, sora lui Beatrice, a suferit deja o operație complicată pe creier. Medicii se pregătesc pentru o a doua operație, mult mai dificilă.

Apropiații familiei au lansat un apel de ajutor către toți cei cu suflet:

„Pentru Beatrice Munteanu și tatăl ei, soarele vieții a apus. Au fost chemați înapoi printre îngeri. În urma tragicului accident, restul familiei (mama, fiica și fiu) se află încă în spital, în stare gravă. Angela, sora lui Beatrice, are mare nevoie de noi pentru o a doua operație pe creier. Viața ei depinde de noi și de Dumnezeu!

Cine dorește să le fie alături în continuare, o pot face cu donații în contul bancar, deschis pe numele unchiului, MOLDOVEANU NEAGU, la BANCA TRANSILVANIA, în contul RO91BTRLRONCRT0390734001. Număr de telefon 0749186002. Ajutați familia îndurerată!”

Reamintim, șoferul vinovat a fost arestat preventiv ieri pentru 30 de zile. Anchetatorii au stabilit că acesta băuse alcool înainte de a se urca la volan.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

Articole scrise de