Gest șocant: un bărbat de 49 de ani și-a violat mama

Autor :

Data : 4 decembrie 2017

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...Loading...

Bărbatul de 49 de ani, cu antecedente penale a ajuns din nou după gratii, după ce a violat-o pe mama lui, o femeie de 75 de ani, din satul Izvoarele.

Nenorocirea s-a întâmplat săptămâna trecută. Individul de 49 de ani a dat buzna peste mama lui în cameră și după ce a amenințat-o a obligat-o să întrețină raporturi sexuale cu ea. Nici rugămințile femeii, nici lacrimile acestuia nu l-au înduplecat pe fiul cu pofte bolnave. A doua zi dimineață, o nepoată de-a femeii a aflat ce s-a întâmplat și s-a dus pușcă la Poliție.

„Polițiștii s-au deplasat la locuința femeii pentru a efectua cercetări și din declaraţiile acesteia a reieşit faptul că ar fi fost violată de fiul său. La scurt timp, bărbatul de 49 ani a fost depistat pe raza localității, fiind condus la sediul Secției 2 Poliție Rurală, în vederea continuării cercetărilor. Victima a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale și pentru a fi examinată medico-legal. Bărbatul, care în trecut a mai fost condamnat pentru o faptă similară, a fost reținut de polițiști pe bază de ordonanță. A doua zi el a fost prezentat magistraților, care au emis pe numele lui un mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 zile”, se arată într-un comunicat de presă dat publicității de I.P.J. Galați.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter
Etichete:, , ,

Articole scrise de