GALERIE FOTO: Vizită la Palatul Parlamentului, de 8 Martie, pentru femeile din PMP

Data : 8 martie 2018

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...Loading...

Vizita a fost organizată de conducerea PMP Galați și este un cadou inedit oferit doamnelor de Ziua Femeii.

Pentru 160 de reprezentante ale Organizației de Femei a PMP Galați, ziua de 8 Martie din acest an va rămâne cu siguranță în amintire drept una extrem de plăcută. La inițiativa conducerii partidului, acestea au primit cadou o vizită de o zi la Palatul Parlamentului.

Reprezentantele sexului frumos au luat la picior, la propriu, aproape toate punctele de interes ale giganticei clădiri. Au fotografiat, și-au făcut selfie-uri, au filmat tot ce le-a plăcut din arhitectura interioară și exterioară a clădirii în care funcționează cele două camere ale legislativului României.

„Am trecut de multe ori prin preajma acestei clădiri, dar n-am intrat niciodată în interior. Mi se pare imens, totul este mare, spațios, generos. Totuși, parcă un pic cam exorbitant!”, ne-a spus una dintre membrele PMP Galați.

Printre cele 160 de femei s-au aflat și 60 de doamne din Asociația Persoanelor cu Dizabilități Galați. Chiar dacă pentru unele dintre doamne plimbarea a necesit o adevărată risipă de energie, totul a meritat pentru că la final au fost așteptate de președintele PMP, Traian Băsescu.

„Sunt încântat să vă văd și apreciez efortul dumneavoastră de a veni astăzi la noi pentru a vedea locul în care noi încercăm să facem lucruri bune sau să le îndreptăm pe cele rele. Vă doresc să aveți o primăvară cât mai lungă și mai frumoasă”, le-a urat fostul șef al statului.

Vizita s-a încheiat cu un prânz la Cantina Parlamentului, acolo unde reprezentantele femeilor din cadrul PMP Galați au putut degusta din bucatele pe care parlamentarii le au în meniul zilnic.

„Am considerat că este momentul să schimbăm puțin tipologia întâlnirilor de 8 martie și am ales un cadru deosebit: o vizită la Palatul Parlamentului. Poate că unele dintre doamnele organizației de femei au mai fost pe aici, însă cu siguranță cele mai multe au venit pentru prima dată în vizită aici. Consider că este și o îndatorire a mea să le arăt colegelor din partid unde muncesc și să le spun câteva vorbe despre munca mea”, a explicat președintele PMP Galați, Cătălin Cristache.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

Articole scrise de