UPDATE Galațiul sub cod portocaliu de viscol: 15 unități școlare din județ au fost închise

Autor :

Data : 18 ianuarie 2018

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...Loading...

Din păcate, problemele apar în județ, acolo unde 21 de localități au rămas fără curent.

UPDATE ora 13.00

Localitățile care nu au energie la această oră sunt: Slobozia, Oancea, Roșcani, Blânzi, Corod, M. Kogălniceanu. Sunt afectați aproximativ 4.300 de abonați, 51 de puncte de transformare și 6 linii. Drumuri județene cu circulație îngreunată: DJ 251 Blânzi-Berești, DJ 251 F Drăgușeni-Corod. Pentru sectorul de drum DJ 253 Cudalbi-Băleni drumul este închis pentru ca utilajele de deszăpezire să finalizeze activitatea de curățare a carosabilului.

__________________________________________

UPDATE ora 11.00

15 unități de învățământ din județul Galați și-au suspendat cursurile din cauza viscolului. Este vorba despre 12 școli gimnaziale, două grădinițe și un liceu.

__________________________________________

UPDATE ora 9.00

21 de localități din județul Galați au rămas fără energie electrică. Echipe ale societății Electrica lucrează în vederea remedierii acestor probleme.

___________________________________________

După atenționările privind codul portocaliu de vreme rea, toți subcontractorii Societății Publice Ecosal au fost pregătiți să intervină cu utilajele acolo unde a fost necesar, conform variantei 3 de intervenții (pe zone prestabilite).

S-a acționat în mod deosebit pe străzile principale și au avut loc intervenții și pe străzile din interioarele de cartier.

În total, în acestă noapte, 129 de utilaje au fost prezente pe străzile orașului și au fost împrăștiate pe străzi 138 de tone de material antiderapant.

Pe parcursul acestei zile lucrătorii Ecosal vor interveni pentru curățarea zăpezii la nivelul trotuarelor și vor împrăștia sare în mod deosebit în zona trecerilor de pietoni, stații de autobuz și instituții publice locale.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

Articole scrise de