FOTO Parada de 1 decembrie, cu multe plusuri dar și cu minusuri!

Data : 1 decembrie 2017

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...Loading...

Gălățenii au avut mari probleme de vizibilitate iar sunetul s-a auzit doar în piața din fața Prefecturii.

Mii de gălățeni s-au adunat astăzi la prânz, pe strada Domnească, în dreptul Prefecturii pentru a fi martori la tradiționala paradă de 1 decembrie.

Deși nu a avut nimic din spectaculozitatea evenimentelor organizate în urmă cu trei ani, atunci când publicul a fost ținut cu sufletul la gură de intervenția în cazul unui grav accident rutier, evenimentul de acest an s-a bucurat de atenția unui număr destul de mare de patrioți.

Tehnica militară a fost aplaudată la scenă deschisă, deși sunt aceleași autospeciale, discursurile poiliticienilor au fost ironizate de mai toată lumea, iar mini-recitalul Mariei Crăciun a ridicat părul de pe mâinile tuturor.

Din păcate, aceeași veșnică problemă a vizibilității nu a putut fi rezolvată nici în acest an. Practic, dacă nu erai prima persoană de la marginea drumului și mai aveai și ghinionul să ai în față o persoană de talie înaltă, îți era aproape imposibil să vezi ceva. La fel și în ceea ce privește sonorizarea. Privilegiați au fost doar cei care se aflau fix în fața Prefecturii. Ceilalți auzeau doar niște zgomote!

Una peste alta, eforturile militarilor de a trece în formație prin fața publicului a fost răsplătit cu aplauze, la fel și cel al oamenilor care conduceau autovehiculele militare sau de intervenție.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

Articole scrise de