FOTO Ironii de campanie: „Faceţi loc, oameni buni! Vin avioanele PSD la Galaţi!”

Data : 21 mai 2019

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...Loading...

Mai mulți reprezentanți ai PMP Galați au ironizat descinderea de duminică a ministrului Cuc de pe dealurile de la Braniștea.

Mai mulți reprezentanți ai PMP Galați au ironizat descinderea de duminică a ministrului Cuc de pe dealurile de la Braniștea. Acesta a venit la Galați plin de gogoși electorale, dintre care nu a lipsit eternul aeroport de lângă Galați.

„Faceţi loc, oameni buni! Vin avioanele PSD la Galaţi! Primele avioane au aterizat deja pe aeroportul din Galaţi promis de şeful PSD local, Dan Nica, şi de ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc”, a scris deputatul Cătălin Cristache pe Facebook.

Membrii echipei PMP Galaţi au ajuns cu greu pe terenul aflat în pârloagă pe care PSD-işti mint că urmează să facă aeroportul şi s-au transformat în controlori de trafic pentru singurele avioane care vor ateriza şi decola vreodată de aici, adică niște machete din plastic.

„Numai nişte naivi cu ochelari de cal ar putea vreodată să voteze PSD gândindu-se că vor construi un aeroport la Galaţi, când ei nu sunt în stare de 30 de ani să facă un pârlit de pod peste Dunăre, ca să nu-i strice afacerea cu Bacul lui Viorel Ştefan”, a mai scris pe Facebook președintele PMP Galați, deputatul Cătălin Cristache.

La rândul ei, Oana Claudia Iurescu, președintele Organizației Municipale Galați a PMP, a scris pe Facebook că a decis să facă această glumă pentru că s-a săturat de minciuni.

„Ne-am săturat de minciunile PSD-ului! Pod, aeroport, centuri și drumuri expres ce se fac din patru-n patru ani. Doar pe hârtie. Nu mai vrem să înghițim minciunile PSD. Gata cu minciunile, nu mai sunt vremurile de altădată când oamenii vă credeau toate gogomăniile!”, a scris Oana Iurescu.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

Articole scrise de