FOTO: De Ziua Națională a României, PMP Galați a depus o coroană de flori în memoria eroilor

Data : 1 decembrie 2018

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...Loading...

Sute de oameni au înfruntat gerul de afară pentru a participa la ceremonie.

Sute de oameni au înfruntat astăzi frigul pentru a participa la tradiționalul ceremonial militar de la Mausoleul Eroilor din Cimitirul Eternitatea. Au depus coroane reprezentanții Armatei Române, ai instituțiilor publice, și cei ai partidelor politice sau ai ONG-urilor din oraș. Și de această dată, instituțiile  publice au beneficiat de sprijinul armatei la depunerea de coroane, partidele politice fiind lăsate să și le ducă singure la monument.

Delegația Partidului Mișcarea Populară Galați a reușit să transmită un mesaj extrem de clar și de puternic cu ocazia Zilei Naționale:

„Am depus astăzi o coroană de flori la Monumentul Eroilor!

Ziua de 1 Decembrie, mai ales astăzi când se împlinesc 100 de ani de la Marea Unire, reprezintă cel mai bun moment pentru a fi recunoscători pentru jertfa şi eforturile înaintaşilor noştri. Militarii români care şi-au protejat Patria, cu preţul propriilor vieţi, trebuie cinstiţi şi onoraţi aşa cum se cuvine. La mulţi ani, România! La mulţi ani, români!”, a spus președintele PMP Galați, Cătălin Cristache, la finalul momentul festiv.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

Articole scrise de