Fostul șofer de la Oțelul Galați s-a căsătorit astăzi, la 80 de ani

Autor :

Data : 8 februarie 2019

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...Loading...

Vasile Andrei, cel care i-a dus cu autocarul pe fotbaliștii de la Oțelul timp de 30 de ani, s-a căsătorit cu iubita lui, Iordana.

Chiar dacă sunt împreună de 30 de ani, cei doi nu au simțit până acum să facă pasul spre căsătorie. Vasile Andrei are 80 de ani, iar mireasa lui, Iordana, 69. În urmă cu câteva luni, fostul șofer al clubului Oțelul Galați, poreclit ”Doctorul” s-a decis să renunțe la burlăcie și și-a cerut iubita în căsătorie.

„Nu a fost să fie până acum. Niciodată nu e prea târziu”, a spus mirele, Vasile Andrei.

Chiar dacă și-ar fi dorit să îmbrace rochia de mireasă în tinerețe, doamna Iordana este fericită că în sfârșit a devenit doamna Andrei.

„De acum nu ne dorim decât sănătate. Ar fi fost bine să ne căsătorim mai la tinerețe, dar e bine și acum”, a spus Iordana Andrei.

La căsătoria celor doi miri au participat și fostele glorii ale echipei de fotbal, Oțelul Galați. Vali Ștefan, Gelu Popescu, Viorel Tănase, au ținut să le facă și câteva cadouri simbolice proaspeților însurăței: o cupă, un fanion, un tricou inscripționat cu porecla ”D, King” și un trening.

„I s-a spus Doctorul pentru că nu a avut niciodată un eveniment în trafic, ne-a dus în siguranță. De aceea, este un doctor în ale șofatului. Le doresc casă de piatră și multă sănătate”, a spus Vali Ștefan, managerul Clubului Oțelul Galați.

Iordana și Vasile Andrei se vor căsători și religios, anul acesta, în luna iunie.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

Articole scrise de