Fostul procuror Gabriela Lenghel vrea să-l trimită acasă pe primarul Pucheanu

Data : 6 decembrie 2018

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...Loading...

Gabriela Lenghel a deținut timp de 7 ani funcția de procuror-şef al secţiei judiciare la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Galaţi.

Gabriela Lenghel, fost procuror la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Galaţi, a intrat în cursa internă din PMP pentru desemnarea candidatului formaţiunii politice la funcţia de primar al Municipiului Galaţi în perspectiva alegerilor locale din 2020.

„Iubesc acest oraş din tot sufletul. Cred că merită mai mult decât primeşte acum de la un primar slab. S-a furat prea mult din banul public al gălăţenilor timp de 30 de ani, iar corupţia din primărie a devenit subiect de glume pe stradă. Administraţia publică locală are nevoie de o mână de fier, de cineva care să oprească sifonarea banilor către firmele de partid. Dacă voi obţine candidatura din partea PMP, ca primar, mă voi ocupa de investiţii în infrastructură, dotarea şi modernizarea şcolilor, îmbunătăţirea condiţiilor din spitale, rezolvarea problemei încălzirii în oraş şi creşterea calităţii transportului public”, a declarat Gabriela Lenghel.

Gabriela Lenghel este absolventă a Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi şi a unui masterat în drept comunitar în cadrul Universităţii „Danubius” din Galaţi. A fost procuror în Galaţi mai bine de 25 de ani, deţinând timp de 7 ani chiar funcţia de procuror-şef al secţiei judiciare la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Galaţi. În trecut, Gabriela Lenghel a şi predat la Facultatea de Drept a Universităţii „Dunărea de jos” din Galați.

«Mă ghidez după motto-ul „Cartea este lumina vieţii”. Prea mulţi neştiutori de carte, repetenţi şi habarnişti s-au cocoţat în funcţii importante din administraţie. A venit momentul ca un om educat, care are o meserie şi a făcut ceva în viaţa sa, să ocupe funcţia de primar al Municipiului Galaţi», a afirmat Gabriela Langhel.

Fostul procuror se adaugă candidaturii Oanei Iurescu, preşedintele organizaţiei municipale a PMP, pentru obţinerea desemnării drept candidat pentru Primăria Galaţi.

Președintele filialei Galați a Partidului Mișcarea Populară (PMP), deputatul Cătălin Cristache, a anunţat că popularii gălățeni au demarat procesul de selecție a celor din rândul cărora se va desemna candidatul partidului pentru Primăria Municipiului Galați, într-un proiect de democrație participativă la care invită întreaga comunitate gălățeană, proiect intitulat simbolic „ÎMPREUNĂ”.

cv-LG_Page_1

cv-LG_Page_2

cv-LG_Page_3

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

Articole scrise de