Fonduri „subțirele” alocate de la bugetul local bătrânilor și copiilor nevoiași ai orașului

Data : 11 decembrie 2018

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...Loading...

Sintagma „nu sunt bani” nu se aplică și în cazul balurilor și galelor organizate sub atenta coordonare a Primăriei

Potrivit Legii 34/1998 privind acordarea unor subvenţii asociaţiilor şi fundaţiilor române cu personalitate juridică, care înfiinţează şi administrează unităţi de asistenţă socială, Consiliul Local Galați urmează să aprobe în ședința următoare încheierea Convenţiilor pe anul 2019 cu mai multe organizații din profil. Este vorba despre Fundația „Cuvântul Întrupat”, Fundația Familia, Parohia „Pogorârea Sfântului Duh”, Asociația Multifuncțională Filantropică Sfântul Spiridon, Asociația Persoanelor cu Handicap „Sporting Club”, Asociația Alianța Romilor, Fundația de Sprijin a Vârstnicilor, Asociația Filantropică „Sfântul Antonie cel Mare” și Asociația Filantropică Creștin-Ortodoxă „Sfântul Vasile cel Mare”.

„Am luat legătura cu fiecare asociație în parte, am luat pulsul activităților lor și iată, putem să le ajutăm atât cât putem. Este o muncă pe care o fac în fiecare an, de când sunt în Consiliul local. Sunt fericită că am putut să fiu alături de realitățile dure ale comunității. Am discutat cu tot felul de oameni bătuți de soartă, copii, bătrâni, mămici bătute de soți. Sunt conștientă că ar fost nevoie de mai mult, dar este bine și atât”, ne-a declarat consilierul local PMP Oana-Claudia Iurescu.

Suma totală alocată de la bugetul local pentru aceste fundații se ridică la aproape 2,5 milioane de lei, pentru tot anul 2019.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

Articole scrise de