Focuri de armă pentru prinderea unor hoți

Autor :

Data : 13 decembrie 2018

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...Loading...

Aceștia sunt bănuiți că ar fi furat bani, bunuri și alte valori din mai multe apartamente.

Doi bărbați de 35 și 44 ani, un minor de 17 ani și o femeie de 38 ani, toți din municipiul Galați, ar fi pătruns, prin forțarea și escaladarea geamurilor, în două apartamente din Buzău, de unde ar fi furat bani, bunuri și alte valori, prejudiciul fiind de 1.600 lei. Indivizii au acționat mai ceva ca într-un film de acțiune. Potrivit polițiștilor, în momentul surprinderii în flagrant, pentru a-și asigura scăparea, aceștia au lovit două mașini ale poliției, polițiștii au folosit armamentul din dotare executând mai multe focuri atât în plan vertical cât și orizontal, în pneurile și caroseria autoturismului cu care se aflau.

„Persoanele suspecte au reușit să fugă, abandonând autoturismul și bunurile sustrase, și s-au deplasat cu un taxi spre municipiul Brăila unde au fost blocați în trafic de polițiștii brăileni și gălățeni, fiind reținuți și conduși la sediul I.P.J. Galați. La data de 12 decembrie au fost efectuate 6 percheziții la domiciliile persoanelor în cauză, polițiștii găsind, cu această ocazie, bunuri, înscrisuri și valori despre care există suspiciunea că ar proveni din săvârșirea unor infracțiuni de furt din locuință. În cursul aceleiași zile, cei patru au fost prezentați magistraților care au dispus arestarea preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile, în cazul celor doi bărbați și al minorului, și măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile, în cazul femeii”, spun polițiștii.

În continuare, polițiștii din cadrul I.P.J. Galați, I.P.J. Buzău și I.P.J. Brăila efectuează cercetări în vederea probării întregii activități infracționale a persoanelor în cauză, existând date că aceștia ar fi comis mai multe fapte cu mod de operare similar, pe raza celor trei județe.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

Articole scrise de