Festivalul „Baladele Dunării” împlineşte anul acesta 20 de ani de existenţă

Data : 16 mai 2018

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...Loading...

Festivalul face parte din manifestările culturale dedicate Centenarului Marii Uniri.

Festivalul Naţional Studenţesc de Muzică Folk „Baladele Dunării” este un proiect de tradiţie al Casei de Cultură a Studenților Galaţi, care reprezintă manifestarea cultural artistică de gen la nivel naţional, sub formă de competiţie, la care participă solişti şi grupuri de muzică folk ce activează în Casele de Cultură Studenţeşti, dar şi nume reprezentative ale genului. Organizarea acestei manifestări are ca scop afirmarea şi stimularea potenţialului artistic studenţesc în domeniul creaţiei şi interpretării muzicii folk.

Festivalul Naţional Studenţesc de Muzică Folk „Baladele Dunării” împlineşte anul acesta 20 de ani de existenţă şi face parte din manifestările culturale dedicate Centenarului Marii Uniri.

„Ediţia din acest an reprezintă un moment special, o dublă aniversare, pe care dorim să o celebrăm alături de parteneri, colaboratori, invitaţi, într-un cuvânt prietenii noştri, fapt pentru care vă invităm cu drag să luaţi parte la momentele artistice prilejuite de acest festival-concurs, pe 24 si 25 mai 2018, începând cu orele 18.00, în Grădina Publică. Intrarea este liberă. În caz de vreme nefavorabilă, manifestările festivalului vor avea loc în Sala de Spectacole a Casei de Cultură a Studenţilor Galaţi”, se arată într-un comunicat de presă al Casei de Cultură a Studenților.

Programul festivalului:
• 24 mai – ora 18.00 – concurs de muzică folk cu participarea grupurilor şi soliştilor aparţinând Caselor de Cultură ale Studenţilor din Bucureşti, Brașov, Craiova, Iaşi, Galaţi
– Recital Dorin Andone
– Recital Mircea Rusu Band
• 25 mai- ora 18.30 – Gala laureatilor
– Recital Florin Chiriac & The Hippie Band
– Recital Ducu Bertzi &Constantin Neculae

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

Articole scrise de