UPDATE Explozie la benzinăria Petrom de pe strada Saturn

Autor :

Data : 12 februarie 2018

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...Loading...

Din fericire, nimeni nu a fost rănit.

UPDATE ora 17.00

După ce au analizat imaginile video puse la dispoziție de reprezentanții benzinăriei, inspectorii ISU au ajuns la concluzia că vinovat pentru explozia de astăzi este un bărbat care a alimentat într-un recipient neconform.

„S-au acumulat vapori, cel mai probabil pe un canal tehnologic, și cu concursul electricităţii statice, s-a produs o explozie de mică intensitate, neurmată de incendiu, la două pompe din staţie”, a declarat Eugen Chiriţă, purtătorul de cuvânt al ISU Galați.

În aceste condiții, reprezentanții benzinăriei au fost amendați cu 1.000 de lei. Cel mai probabil, ei vor recupera acești bani de la persoana care a alimentat în bidon de plastic, persoană care nua fost încă identificată.

____________________________________

A fost panică în această dimineață la o benzinărie de pe strada Saturn. Pompa numărul 3, la care alimenta șoferul unui autoturism a făcut explozie din senin. Capacul metalic al instalației a fost împins spre mașină, avariindu-i partea dreaptă. Din fericire, nu au fost victime, iar explozia nu a fost urmată de incendiu. Cu toate acestea, stația de carburanți a fost închisă până la remedierea defecțiunilor.

Oamenii prezenți în acel moment în stație spun că s-au speriat foarte tare.

„M-am speriat, a fost mai ceva ca la pocnitorile de Revelion. Eram cu copiii în mașină când s-a produs explozia. A fost un zgomot foarte puternic și am plecat cât am putut de repede, mi-a fost frica pentru copii”, povestește un martor.

Conducerea benzinăriei din Galați ne-a transmis că regretă incidentul și că va reveni cu detalii despre cauzele care au dus la producerea lui, după ce va face o anchetă.

„Suntem asigurați și toate pagubele vor fi reparate”, ne-au asigurat reprezentanții benzinăriei.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

Articole scrise de