Expediție în Munții Piatra Craiului, pornită din fața Primăriei Galați

Autor :

Data : 1 august 2018

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...Loading...

Alexandra Niță va parcurge 700 de kilometri pe bicicletă.

O tânără din Galați, pasionată de ciclism și escaladă montană, care va parcurge, singură, cu bicicleta, pe șosea și off – road, un traseu de aproape 700 de km, pentru a realiza o expediție în Munții Piatra Craiului, va purta cu ea drapelul României oferit de Primăria municipiului Galați.

Alexandra Niță, care și-a dorit să aibă la drum drapelul României, a pornit, miercuri dimineață, în jurul orei 6.00, pe bicicletă, din fața sediului Primăriei. Ea și-a propus să urmeze atât pe șosea, cât și pe off – road, traseul Galați – Brăila – Buzău – Ploiești – Zărnești – Munții Piatra Craiului, iar la întoarcere, traseul Munții Piatra Craiului –Zănești – Brașov – Tg. Secuiesc – Lepșa – Focșani – Galați.
Tânăra din Galați, în vârstă de 31 de ani, pasionată de ciclism și escaladă montană, își transportă pe bicicletă tot bagajul, inclusiv cortul în care va dormi pe parcursul celor 20 de zile, atât cât și-a propus să dureze expediția.

„Am vrut să fac această expediție dintr-un simplu motiv – pentru că există atât bicicleta, cât și muntele”, a spus Alexandra Niță, înainte de a porni la drum.

Alexandra Niță va parcurge cu bicicleta o distanță de aproximativ 700 de km, având programată o expediție în Munții Piatra Craiului unde va face escaladă.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

Articole scrise de