Emoții pentru viitorii liceeni!

Data : 28 iunie 2018

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...Loading...

De mâine, absolvenții de gimnaziu pot completa fișele de înscriere la liceu.

După ce au trecut de examenele de la Evaluarea Națională și și-au aflat rezultatele, viitorii liceeni se pregătesc pentru admitere. De vineri și până marțea viitoare tinerii vor completa fișele de înscriere la liceu. Admiterea se va face în funcție de media de admitere obținută în urma Evaluării Naționale și media ultimilor 4 ani de studiu gimnazial.

Elevii claselor a VIII-a vor afla la ce liceu au fost admiși între 30 iunie și 4 iulie. După acest demers , pe 9 iulie, urmează ca liceele să afișeze listele cu elevii repartizați în școlile respective și locurile care n-au fost ocupate. Ultimul pas pe care elevii îl vor face este depunerea dosarului de înscriere la liceu. În funcție de unitatea de învățământ, depunerea dosarelor se poate face între 10 și 13 iulie 2018.

Cei mai buni elevi, cu medii mari de admitere, își doresc să studieze la cele mai bune licee din Galați. Cu toate că au medii care le-ar permite să intre la aproape orice liceu din țară, hotărârea este una destul de grea și importantă atât pentru cei care au absolvit clasa a VIII-a, cât și pentru părinții lor care încearcă să îi îndrume.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

Articole scrise de