Doi șoferi prinși băuți la volan au dat de belea!

Autor :

Data : 8 iulie 2019

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...Loading...

Polițiștii s-au mirat când au aflat ce alcoolemie aveau.

Doi bărbați din Galați care au petrecut în weekend-ul care tocmai s-a încheiat, nu au luat în calcul să se deplaseze pe jos sau cu taxiul și au urcat la volan. Polițiștii s-au mirat când au aflat ce alcoolemie aveau.

Primul șofer care s-a ales cu probleme este un bărbat de 44 de ani care a fost oprit de un echipaj de Poliție, sesizând că mașina se deplasează șerpuit.

„Poliţiştii Secţiei 5 Galaţi au depistat în trafic o persoană de sex masculin,44 ani, având o îmbibaţie alcoolică de 1,38 mg/l alcool pur în aerul expirat. S-a întocmit dosar penal”, a declarat comisarul Iulian Unguru, purtătorul de cuvânt al IPJ Galați. Omul abia se ținea pe picioare și mai că nu ar fi recunoscut că a băut.

Tot în Galați a fost prins băut la volan și un bărbat de 55 de ani.

„Poliţiştii Biroului Rutier Galaţi au depistat un conducător auto, de sex masculin, 55 ani, care se deplasa pe str. Alexandru Măcelaru din municipiul Galaţi, iar la testarea cu dispozitivul Drager a reieşit o concentraţie de 0,45 mg/l alcool pur în aerul expirat”, a mai precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Galați. Și în acest caz a fost întocmit dosar penal.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

Articole scrise de