Document fals, depistat la controlul de frontieră în Punctul de Trecere a Frontierei Oancea

Autor :

Data : 18 octombrie 2018

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...Loading...

Este vorba despre un talon de inspecție tehnică periodică fals.

 

Un bărbat de 34 de ani din Galați s-a prezentat ieri în Punctul de Trecere a Frontierei Oancea pentru efectuarea formalităţilor necesare trecerii frontierei, pe sensul de ieşire din ţară. Bărbatul se afla la volanul unui autoturism marca Opel Zafira, înmatriculat în Bulgaria.

„La controlul de frontieră, existând suspiciuni cu privire la autenticitatea documentului care atestă efectuarea inspecţiei tehnice periodice pentru autoturismul în cauză, polițiștii de frontieră au efectuat verificări suplimentare, în urma cărora au constatat că acesta nu îndeplineşte condiţiile de formă şi fond ale unuia autentic, fiind fals”, se arată într-un comunicat al Poliției de Frontieră.

Tânărul le-a declarat polițiștilor că în luna august 2018 a efectuat inspecția tehnică periodică a autoturismului şi că nu avea cunoştinţă despre faptul că documentul ar fi fost fals.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de fals și uz de fals, la finalizare fiind dispuse măsurile legale care se impun.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

Articole scrise de