Doamnelor și domnilor, Florin Pâslaru, mai nou zis și Nuclearu’

Data : 9 august 2017

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...Loading...

Fostul deputat a ajuns în conducerea Agenției Nucleare, deși este inginer piscicol

Să nu-mi spuneți că ați uitat de Florin Pâslaru, omul prezent la toate ceremoniile religioase, dar și la toate sindrofiile plătite din bani publici! Controversatul politician gălățean a fost în centrul atenției în ultimii ani, dar la ultimele alegeri n-a prins mai nimic. A tăiat frunze la câini pe la Cancelaria primului ministru, pe vremea cabinetului rindeanu, după care a intrat într-un con de umbră.

Astăzi aflăm, potrivit celor de la digi24.ro, că distinsul domn Florin Pâslaru a primit o funcție de conducere la Agenția Nucleară și pentru Deșeuri Radioactive, pentru un salariu cu multe zerouri. În ewuro, evident. Alături de alți doi social-democrați de frunte, care, la fel ca Pâslaru, nu au nicio pregătire în domeniu.

„Pintea” a absolvit studiile superioare la Facultatea de Tehnologia şi chimia produselor alimentare şi tehnică piscicolă din cadrul Universităţii din Galaţi. A obținut ulterior și o diplomă de masterat la Universitatea „Danubius” Galaţi – Facultatea de Ştiinţe Economice – 2006. În 2010, a urmat cursurile Academiei Naţionale de Informaţii „Mihai Viteazul”, dar şi Colegiul Naţional de Apărare, scriu cei de la digi24.ro.

Florin Pâslaru are la activ trei mandate de deputat, toate obținute pe listele PSD-ului. Ultima dată se mândrea chiar cu statutul de lider de grup al PSD.

După ce, în 2016, a fost condamnat la şase luni cu suspendare pentru că şi-a angajat fiul la cabinetul parlamentar, Pâslaru nu a mai fost inclus pe liste la alegerile parlamentare. Pe numele său există şi o decizie a CNSAS de colaborator al fostei Securităţi.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

Articole scrise de