Din 2019 vom avea Talcioc nou

Autor :

Data : 5 martie 2018

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...Loading...

Primăria a alocat aproximativ 4 milioane de lei pentru aceste lucrări.

Reprezentanții Primăriei Galați au anunțat că procedurile pentru licitația privind lucrările de extindere și modernizare a Talciocului au fost finalizate, iar contractul pentru executarea lucrărilor a fost atribuit Asocierii Constructa Mecanique S.R.L. – Obercons Comp S.R.L. – Gendav S.R.L.

Oferta declarată câștigătoare a venit cu o propunere financiară de aproape 4 milioane de lei fără TVA. Criteriul de atribuire a fost „prețul cel mai scăzut”.

Noul Talcioc va fi amplasat la aceeași adresă la care a funcționat și până acum: pe Drumul de Centură, în Micro 13B. Proiectul prevede amplasarea a 5 corpuri cu funcțiuni și suprafețe diferite, alcătuite din containere metalice termoizolate și echipate corespunzător, cu excepția parcării. Conform contractului, talciocul va fi acoperit, se vor realiza spații destinate alimentației publice și vânzării de produse, dotate la standardele actuale, zone special destinate parcării autoturismelor pentru vizitatori dar și pentru cetățenii care locuiesc în zonă, refacerea rețelei de iluminat public (cu LED). De asemenea, vor fi refăcute în totalitate spațiile verzi.

Termenul de realizare a lucrărilor este de 9 luni din momentul în care va fi dat ordinul de începere.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

Articole scrise de