DGA Galați, între lupta anticorupție și activitățile artistice!

Autor :

Data : 4 decembrie 2018

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...Loading...

Lucrătorii Serviciului Județean Anticorupție Galați a participat ieri la acțiunea „Și noi suntem luptători!”

În contextul marcării Zilei Internaționale Anticorupție – 9 decembrie, dar și a Zilei Internaționale a Persoanelor cu Dizabilități, ieri, 3 decembrie, Direcția Generală Anticorupție – Serviciul Județean Anticorupție Galați a participat la organizarea, în municipiul Galați, a unei activități artistice cu tema „Și noi suntem luptători!”.

Activitatea s-a desfășurat la Teatrul Național de Operă și Operetă „Nae Leonard” Galați și a constat în prezentarea unor momente artistice susținute de copiii din cadrul asociației și ai unor școli din municipiul Galați, cu tema ”Ce înseamnă să fii corect?”.

Pentru implicarea și contribuția la această activitate prin creații artistice inedite, participanții au fost recompensați cu materiale promoționale inscripționate cu linia „Call Center anticorupție 0800.806.806”. Cu aceeași ocazie, au fost oferite flyere cu informații referitoare la competența Direcției Generale Anticorupție și modalitățile prin care cetățenii pot sesiza faptele de corupție săvârșite de personalul Ministerului Afacerilor Interne.

Activitatea s-a desfășurat în colaborare cu Primăria Municipiului Galați și cu Asociația „Sporting Club” Galați, în care sunt înscriși aproximativ 100 de copii și adulți cu deficiențe locomotorii și face parte din Evenimentului „10 (zile) pentru Galați”, care constă în desfășurarea unor activități de creștere a gradului de informare a diferitelor categorii de persoane cu privire la atitudinea și reacția la corupție, precum și de sporire a implicării factorilor instituționali și a societății civile în lupta împotriva corupției.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

Articole scrise de