Derapaj halucinant al deputatului PSD Nicolae Bacalbaşa într-o emisiune a TV Galați

Data : 11 februarie 2019

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...Loading...

Deputatul PSD a afirmat că „Poporul german a fost pro Hitlerist până în 1970” și că Angela Merkel este „Fuhrerul Germaniei actuale”.

Deputatul PSD Nicolae Bacalbașa a ajuns din nou în atenția presei naționale prin declarațiile halucinante pe care le face în talk-showuri, de această dată fiind vorba de afirmații pe care le-a făcut în cadrul emisiunii „Orașul meu”, care a fost difuzată vineri la TV Galați.

Nicolae Bacalbașa a șocat opinia publică prin atacurile la adresa Uniunii Europene, a poporului german și a cancelarului Angela Merkel.

Uniunea Europeană „ne ține ca pe niște căței care trebuie subordonați, cu nasul în rahat”

Despre Uniunea Europeană Bacalbașa a afirmat că este o „Germano-Franța și coloniile ei”, pentru care România nici măcar nu este un partener de mâna a 2-a, ci undeva la nivelul sitațiilor umilitoare.

„Suntem într-o Uniune despre care, ca generic de spre uniuni, Bismark, cel care a unificat Germania, spunea că în orice alianță există un călăreț și un cal. Noi nici măcar nu suntem calul. Suntem măgarul de povară a unei structuri pe care din motive încă demagogice, deși lucrurile încep să se pună cu un cinism din ce în ce mai evident pe tapet, conduce o structură pe care, să fie foarte clar, n-o s-o putem influența niciodată. Practic, suntem intoxicați de către stăpânii noștri care ne călăresc. N-aș vrea să spun stăpânii noștri coloniali din cadrul Germano – Franței și coloniile ei, actuale sau pe care dorește să li se subordoneze în întregime”, a declarat Bacalbașa.

Este o afirmație extrem de gravă a unui demnitar a statului român, exact în perioada în care România deţine Consiliul Uniunii Europene.

Bacalbașa și-a continuat declarațiile afirmând că Uniunea Europeană a creat chiar un aparat de represiune împotriva României și că „ne ține ca pe niște căței care trebuie subordonați, cu nasul în rahat”.

„Stăpânii noștri au reușit să creeze un aparat de represiune controlat, culmea, de autohtoni, de românași de-ai noștri pe care, iarăși, eu nu-i consider, ca și pe domnul președinte, a fi români și a ne ține ca pe niște căței care trebuie subordonați, cu nasul în rahat. (…) De aici și MCV-ul care este o golănie ordinară, de aici este și banditismul neacceptării României în Spațiul Schengen”.

Poporul german pro-Hitlerist până în 1970

Bacalbașa și-a continuat discursul prin alte teorii proprii, afirmând că până în 1970 poporul german era preponderent (70%) pro-Hitlerist, așadar și despre Germania se putea spune că, în baza opiniilor politice majoritare ale cetățenilor săi, era un stat preponderent de factură pro-Hitleristă. Adică stat nazist! Bacalbașa nu o spune direct, dar sugerează că Iohannis ar fi fost infiltrat pentru a deturna democrația din România, pentru că Germania „a infiltrat timp de decenii”.

„Ce asistăm noi în legătură cu aceste refuz are mai multe aspecte. Una este prestația unui provocator profesional, cum este din nefericire președintele acestei țări, ales, în ce condiții ales ar fi multe discuții, dar ales și care încalcă Constituția României, care batjocorește voința populară și pentru care faptul că Guvernul și Parlamentul sunt rezultatele unei opțiuni populare nu are nicio importanță. Pentru că dacă disprețuiești românii, nu poți să aplici o regulă numită democrație unei structuri pe care o disprețuiești. Nici nu pot să îl învinovățesc. Germania a infiltrat timp de decenii, pentru că deși Hitler a fost la putere numai 12 ani, poporul german, până în 1970, în proporție de 70%, era pro-Hitlerist”! a afirmat deputatul PSD.

Angela Merkel – „Fuhrerul feminin al Germaniei actuale”

Nicolae Bacalbașa a continuat atacul prin afirmaţii la adresa cancelarului german Angela Merkel pe care a numit-o „Fuhrerul feminin al Germaniei actuale”.

„Partidul Social Democrat nu își face nici un fel de iluzie în ceea ce îl privește pe numitul Iohannis… Dar, într-un fel a reacționat. M-a bucurat când discuția dintre doamna Dăncilă cu Fuhrerul feminin al Germaniei actuale, frau Merkel, care controlează toată politica Europei prin fake-uri, partide false, știi, care toate sunt din PPE, adică etnic, poate non-germane dar servind interesele strict ale acestei țări și n-a cedat doamna Dăncilă. Dacă vrei, este un răspuns și pentru numitul Klaus Werner”, a spus Bacalbașa.

Afirmațiile deputatului PSD de Galați au iscat mii de comentarii critice la adresa sa pe rețelele de socializare. Mulți dintre comentatori au observații sarcastice la adresa gălățenilor, care au votat un asemenea „specimen” pentru a-i reprezenta în Parlament.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

Articole scrise de