De vineri, „Expo – Flora” la Grădina Botanică

Data : 5 iunie 2019

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...Loading...

La ediția din acest an participă expozanţi din Republica Moldova, București, Pitești, Vaslui, Bârlad și Galați

La Grădina Botanică va avea loc vineri, 7 iunie, la ora 11.00, deschiderea celei de a 24- a ediţii a expoziţiei temporare „Expo – Flora Flori la malul Dunării”, manifestare cu tradiţie la Galați încă din 1994, la care se reunesc instituţii publice şi firme private de specialitate, care prezintă publicului noutăţi din domeniul horticulturii şi botanicii, ultimele varietăţi floricole obţinute şi aranjamente florale deosebite.

„La cea de a 24-a ediţie Expo – Flora, Secţia Grădina Botanică Galaţi a pregătit un stand special, cu tematică dendro-floricolă. Expoziţia este cu vânzare pornind de la simple buchete, răsaduri, ghivece florale până la arbori şi arbuşti ornamentali.

Expozanţii din Republica Moldova, București, Pitești, Vaslui, Bârlad și Galați, vor încânta publicul vizitator cu aranjamente florale ce vor aduce un plus de valoare conceptului de artă florală. Nu vor lipsi meşterii populari și artiștii handmade, ale căror aranjamente cu însemne florale vor fi apreciate de vizitatori”, se spune în comunicatul Complexului Muzeal de Ştiinţele Naturii „Răsvan Angheluţă”.

„Expo – Flora” 2019 se va desfăşura în perioada 7 – 9 iunie 2019, programul de vizitare fiind vineri 10.00 – 18.00 , iar sâmbătă și duminică 10.00 – 20.00.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

Articole scrise de