De „Valentine Day” și „Dragobete”, călătorii cu trenul la jumătate de preț

Data : 12 februarie 2019

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...Loading...

Cuplurile din Galați și Brăila pot călători la Brașov

În luna iubirii, pentru zilele de 14 februarie, de „Valentine Day” şi 24 februarie, de „Dragobete”, CFR Călători pune în vânzare bilete la jumătate de preț pentru îndrăgostiți sau parteneri de călătorie cu trenul.

CFR Călători a lansat Drag-Oferta „Jumătate voi, jumătate noi!”, în cadrul căreia pentru zilele de 14 și 24 februarie 2019 pune în vânzare bilete la jumătate de preț pentru îndrăgostiți sau parteneri de călătorie cu trenul. Prin această ofertă se acordă o reducere de 50% din tariful biletului întreg și se acordă la achiziționarea a două bilete pentru același tren, pe aceeași rută, în aceeași zi.

„Drag-Oferta pentru îndrăgostiți este disponibilă exclusiv la casele de bilete din stațiile CFR, este valabilă la anumite trenuri la clasa I și clasa a II-a, nu se cumulează cu alte oferte, iar tariful de rezervare a locului se achită integral pentru fiecare călător”, au anunțat cei de la CFR Călători.

Transportatorul feroviar național a decis și unde vor merge cuplurile în zilele iubirii, fiind alese doar câteva destinații care beneficiază de ofertă.

Pentru cuplurile din Galați și Brăila, oferta este valabilă pentru trenul 1732 cu plecare din Galați la ora 06.50 și sosirea la Brașov la ora 12.15, precum și pentru „perechea” acestuia, trenul 1731, cu plecarea din Brașov la ora 17.30 și sosirea la Galați la ora 22.52.

Sursa foto: a3.ro

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

Articole scrise de