De tot râsul: sechestru pe câteva mașini ale Primăriei Galați

Data : 21 mai 2018

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...Loading...

Primăria tot uită să plătească familiei Macri o datorie de 100.000 de euro de vreo 5 ani.

Să ajungi să fii călcat de executorii judecătorești nu-i chiar un subiect de laudă, mai ales când te numești Primăria Municipiului Galați! Nu mai contează nici dacă poate că ai dreptate să refuzi să-ți plătești o anumită datorie, pentru că imaginea îți este terfelită chiar de noțiunea de executor judecătoresc.

Vorbim despre o datorie de 100.000 de euro pe care Primăria Galați a „uitat” să o achite în contul proprietarului imobilului în care până nu demult instituția a funcționat. Ca să nu mai spunem că datoria cu pricina nu era de ieri, de azi, ci de vreo cinci ani! Mai mult, Familia Macri, proprietara imobilului de vizavi de Universitate, a reușit să obțină în instanță plata acestor datorii! Așadar, totul era cât se poate de clar, fără echivoc.

Situația a devenit cu adevărat jenantă săptămâna trecută, atunci când executorul judecătoresc tocmit de familia Macri a pus sechestru pe câteva mașini din dotarea Primăriei. Pe una o conducea chiar primarul Ionuț Pucheanu.

Interesant este că reprezentanții primăriei spun că au achitat deja acea datorie și că au făcut deja o contestație la executare.

Cert este că în loc să se preocupe de problemele importante ale urbei, iată că reprezentanții din vârful Primăriei își fac mai degrabă griji că nu vor mai avea cu ce să vină de mâine la serviciu!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

Articole scrise de