De luni, studenții își pot procura abonamente mai ieftine de la Transurb

Autor :

Data : 29 septembrie 2018

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...Loading...

Ei trebuie să prezinte carnetul de student sau adeverința în original.

Reprezentanții Transurb ne-au anunțat că începând cu data de 1 octombrie 2018 va începe eliberarea abonamentelor de călătorie destinate studenților în vârstă de până la 26 de ani care beneficiază de reduceri la transportul în comun, conform Hotărârii Consiliului Local nr.74 din 15.02.2018.

Abonamentele de călătorie se vor elibera pentru lunile octombrie, noiembrie și decembrie, în baza actului de identitate, original și copie, și a carnetului de student vizat pe anul 2018-2019 sau a adeverinței din care să reiasă că sunt studenți ai unei instituții de învățământ superior acreditată din Municipiul Galați, original și copie.

„Studenții pot circula până la data de 7 octombrie în baza vechiului abonament de călătorie, cu termen de valabilitate 30 septembrie 2018, timp în care, sunt obligați să achiziționeze noul abonament pentru perioada mai sus menționată. De asemenea, studenții sunt obligați ca, până la achiziționarea noului abonament, să dețină la momentul călătoriei cu mijloacele de transport public local abonamentul vechi, emis până la data de 30 septembrie 2018 și să îl prezinte echipelor de control la solicitarea acestora”, se arată într-un comunicat al instituției.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

Articole scrise de