De ce se sa votați PMP?

Data : 9 decembrie 2016

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...Loading...

De ce se sa votați PMP?

Parte din oamenii pe care vi-i propunem să vă reprezinte în viitorul parlament vă sunt vecini și prieteni. Vă împărțiți cu ei grijile și nevoile și bucuriile. Îi cunoașteți. Unii dintre ei s-au dovedit buni manageri și au propriile lor afaceri, toate oneste, toate legale, toate morale. Între noi nu găsiți delapidatori, nu găsiți evazioniști sau cămătari. Și pentru noi e greu, dar spre deosebire de ei, avem o lege și mai avem și-un Dumnezeu deasupra capului.

Cine sunt ei?

Sunt cei care de 26 de ani ne fură prezentul iar acum vor să ne confiște definitiv și viitorul. Îi cunoașteți bine. Nici măcar nu mai trebuie să le spune numele. Trebuie doar să vă uitați în jurul dumneavoastră și să vă gândiți cine sunt cei care ne conduc, aici, la Galați, destinele.

De ce să votați PMP?

Pentru că noi nu vă promitem nimic, ci doar vrem să ne asigura că vom fi aici și peste 15-20 de ani, împreună, crescându-ne copii și îngrijindu-ne bătrânii. Iar pentru asta ne vom îngriji ca între primele legi pe care le vom duce în parlament să fie legea educației, legea sănătății și legea privind sprijinirea.

Educația copiilor noștri este vitală. Tinerii sunt viitoarea forță de muncă a țării. Dacă nu îi vrem săraci și dependenți de ajutoare sociale, atunci trebuie să îi vrem acum în școală. Legea educației, așa cum a fost adoptată de parlament în 2011 trebuie curățată de toate cele 108 amendamente care i-au anulat eficacitatea. Tinerilor noștri le va fi mai ușor să învețe astăzi, decât să trăiască în sărăcie toată viața.

Sistemul de sănătate trebuie reformat din temelii. Actuala formă este cea din anii ’50 și nu mai poate face față cerințelor actuale de sănătate. Oricâți bani ar fi alocați pentru sănătate, dacă păstrăm actuala formă de organizare a sistemului sanitar, acesta nu mai poate face față cerințelor.

Oamenii sănătoși și educați pot muncii doar dacă știu că atâta timp cât ei sunt la muncă, copii lor sunt îngrijiți și se află în siguranță. Numărul de creșe și grădinițe din România a scăzut dramatic. Fiecare localitate din tara trebuie sa aibă creșe si grădinițe, astfel încât părinții să rămână activi în circuitul productiv.

Ei vă vor dependenți de stat. În 26 de ani, abandonul școlar a ajuns la aproape 20% iar 42% din tinerii României sunt analfabeți funcțional. Pentru ei, sistemul de educație este doar o fabrică de diplome și asistați social. Despre gradul de dezvoltare a sistemului sanitar din Galațiul de astăzi, nu trebuie decât să vă amintiți prin ce ați trecut ultima dată când v-ați îmbolnăvit. Pentru că la Galați, cel mai bun doctor e trenul. Același tren cu care tinerii județului pleacă unde văd cu ochii, numai să scape de sărăcie. Nu vă spunem cine sunt vinovații, pentru că dumneavoastră, toți, știți exact. Nu trebuie decât să vă gândiți bine cine a condus 26 de ani județul ăsta.

De ce să votați PMP?

Pentru că aproape 16.000 de oameni au avut încredere în noi la alegerile locale și astăzi, oameni ca dumneavoastră ne reprezintă în consiliile locale și în consiliul județean, apărându-vă interesele. Sprijiniți-ne pentru ca să putem să vă impunem voința și în parlament.

Avem nevoie de legi pentru sistematizarea albiilor de râuri și pentru irigații. Noi știm că fără astfel de măsuri inundațiile și seceta ne vor lovi iar și iar și iar. Și ei știu, dar in 26 de ani nu au făcut nimic pentru asta. Iar dumneavoastră știți la fel de bine ca noi, că nici nu vor face.

De ce să votați PMP?

Pentru că de noi nu vă este frică. Pentru că noi nu promitem nici că dăm, nici că luăm ci doar vă spunem ce trebuie să facem toți pentru ca să ne fie bine. Pentru că viitorul pe care vi-l propunem este un viitor în care nu depindeți nici de noi și nici de alți politicieni. Pentru că noi nu promitem că ”dacă” ne votați pe noi, doar ”dacă” ne votați pe noi, vă vom da. Noi vă spunem doar că dacă muncim împreună, putem avea toți. Trebuie doar să nu ne mai fie frică de ei.

Ei? Știți bine ce vor ei. Nu trebuie decât să priviți cei 26 de ani în care au condus Galațiul, 26 de ani în care au fost parlamentari, miniștrii, șefi mari și șefi mici.

Nu este greu să scăpăm de ei și de sărăcia la care ne-au condamnat fără să avem vreo vină. Trebuie doar să vrem să luptăm, iar votul este cea mai puternică armă pe care o aveți la îndemână și singura de care e cu adevărat frică.

Votând, luptăm.

Luptăm pentru Galați, Luptăm pentru România.

VOTĂM pentru GALAȚI, VOTĂM pentru ROMÎNIA.

VOTĂM Partidul Mișcarea Populară.

 

Partidului Mișcarea Populară, Cod MF 11160002, Cod Productie PMP-P005
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

Articole scrise de