Dascălii nu-și vor primi salariile înainte de Paște!

Data : 4 aprilie 2018

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...Loading...

Asta în ciuda faptului că în presă s-a indus ideea că toți bugetarii își vor primi salariile în această săptămână.

În ultimele zile, mai mulți reprezentanți ai Guvernului au ieșit public și au spus că „bugetarii vor primi salariile înainte de sărbătorile Pascale”. Federația Sindicatelor din Educație SPIRU HARET solicită Guvernului să precizeze clar categoriile de bugetari care vor primi salariile înainte de Sărbătorile Pascale, deoarece angajații din învățământ nu vor beneficia de această facilitate

„S-a indus ideea în spațiul public că toți bugetarii își vor primi salariile în această săptămână, lucru total neadevărat. Salariații din învățământ își vor primi banii în cont după sărbători”, a precizat liderul acestei federații.

În plus, Federația Sindicatelor din Educație SPIRU HARET solicită Ministerului Educației Naționale să ia toate măsurile necesare pentru corectarea programului de salarizare EDUSAL, astfel încât toți angajații din învățământ să-și primească salariile săptămâna viitoare.

„Înțelegem că, în momentul în care se fac mai multe schimbări de ordin financiar-contabil, pot apărea probleme, însă acestea trebuie remediate în regim de urgență pentru ca salariații să nu fie afectați în niciun fel“, a declarat Marius Ovidiu Nistor, președinte FSE „SPIRU HARET“.

De asemenea, ca urmare a problemelor apărute în ultima perioadă, Federația Sindicatelor din Educație „SPIRU HARET” solicită implicarea doamnei Prim-Ministru, Viorica Dăncilă, pentru soluționarea acestora.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

Articole scrise de