Dasaev a mers de bună voie la Parchetul Brăila

Autor :

Data : 17 septembrie 2018

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...Loading...

El este principalul suspect în cazul scandalului în care au fost răniți doi baschetbaliști americani.

Daniel Husein, poreclit în lumea interlopă brăileană și Dasaev s-a predat în această după-amiază la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Brăila, el fiind căutat ca suspectul numărul unu în atacul asupra celor doi baschetbalişti americani de la ACS Cuza Sport, înjunghiaţi în noaptea de sâmbătă spre duminică la o terasă din centrul Brăilei. Polițiștii au mers și ei la Parchet pentru a-l prelua. Dasaev le-a declarat jurnaliștilor la intrarea în sediul Parchetului că se consideră nevinovat, explicând că el a fost provocat în seara în care s-a petrecut incidentul.

Reamintim, sâmbătă spre duminică doi americani, jucători de baschet la ACS Cuza Sport Brăila, au fost înjunghiaţi în timp ce se aflau pe o terasă din centrul Brăilei. Cei doi sportivi sunt Darrel Bowie, de 24 de ani, care se află în stare gravă şi Joseph McClain, de 25 de ani.

Acesta din urmă a declarat jurnaliștilor că vrea să se întoarcă acasă după ce se va vindeca. Chiar dacă nu consideră România o țară periculoasă, incidentul acesta l-a făcut să ia această decizie. În plus, a mai spus că au fost atacați din senin pentru că sunt negri.

Și președintele clubului Cuza Sport spune că oricât de mare ar fi pierderea că vor pleca cei jucători americani, este mai importantă familia decât orice meci.

Sursa Foto: Libertatea

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

Articole scrise de