Cum vede liberalismul George Stângă? La aceeași masă cu Ponta, Durbacă, Teodorovici și Constantin

Data : 17 noiembrie 2017

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...Loading...

Nu te poți autointitula lider al opoziției când te uiți admirativ la acești „emigranți” ai politicii românești!

Evenimentul zilei de miercuri a fost, fără îndoială, dezbaterea despre „Haosul Fiscal” alături de oamenii din „Echipa performantă 2012-2015”. Doamnelor și domnilor, Victor Ponta a venit la Galați chipurile pentru a le vorbi oamenilor de afaceri despre cât de serioase sunt măsurile la care se gândește el pentru a scoate România din situația maro! Vacs! Victoraș a venit la Galați pentru a resuscita un Tutankamon politic de la malul Dunării: Eugen Durbacă! Nici nu știu ce să mai cred: oare Victor Viorel este prost sau o face pe prostul ignorând trecutul penal al acestui dinozaur politic.

Dar toate aceste aspecte pălesc în fața celor ce s-au putut vedea în sala în care a avut loc măreața dezbatere. Cine credeți că stătea la dreapta șefului Pro România? Nimeni altul decât vârful de lance al liberalilor gălățeni, George Stângă! Un fost discipol al lui Tătuca Durbi, care, iată, nici după ce a ajuns la șefia PNL Galați nu poate uita de metehnele trecutului. Cum Doamne iartă-mă poți să stai la aceeași masă cu Ponta, Teodorovici, Durbacă sau Constantin și să te mai autointitulezi lider al opoziției? Care opoziție, când tu te uiți admirativ de-ți vine să-i pupi și-n dos pe peciști, pesediști sau ce mama naibii mai sunt ceilalți din sală! Acesta este marele lider al liberalismului gălățean, cel care vrea să facă marea revoluție liberal la malul Dunării. Se răsucesc în mormânt alde Brătianu!

Nici nu știu dacă trebuie să-l regretăm pe Ciumacenco, însă pe vremea lui liberalii de la municipală parca mai mimau puțin opoziția. Acum, au renunțat complet. Este și normal, nu au cu cine! Au irosit niște alegeri astă vară, când puteau să caute un lider cu adevărat liberal. Nu m-ar mira dacă mâine-poimâine Stângă s-ar așeza la aceeași masă cu Dragnea, Nicolicea, Șerban Nicolae sau Codrin Ștefănescu. Sigur au multe lucruri în comun!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

Articole scrise de