Cum să faci o sută de milioane de euro!

Data : 4 august 2017

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...Loading...

Poți să inventezi un festival de tipul Untold sau poți să te împrumuți la cea mai tare bancă!

Astăzi vom vorbi despre cum se fac banii! Mai exact, despre cât de ușor se pot face banii și noi nu știm. Noi, referindu-ne la autoritățile cu putere de decizie. Putere, da!

Să spunem, de exemplu, că vrem să câștigăm 100 de milioane de euro. Putem inventa un festival de tipul Untold, cu ajutorul căruia să aducem anual venituri de 100 de milioane de euro. Simplu, nu? Oficial, se spune că veniturile autorităților din Cluj, la finalul celebrului Untold, ar fi cam de 30 de milioane de euro. Povești, vă spunem noi, beneficiul, comfortul oamenilor din zonă este de aproape 100 de milioane de euro. Și nu o spunem doar noi, ci se regăsește pe toate blogurile celor care susțin Untold. Totul în 4 zile!

Sau, putem să facem un împrumut la una dintre cele mai vechi bănci din România, cu ajutorul căruia să finalizăm câteva lucrări de investiții, vreo 10 mai importante. Așadar, ne împrumutăm, cu o dobândă bunicică, dar cu rambursabilitate totală, pentru câteva lucrări! Bun așa! Nu dăm nume, că nu știm despre cine este vorba, vorbim doar ipotetic!

Acum, se spune că Emil Boc și-a tras cam tot ce putea la Cluj pe seama influenței pe care a avut-o din vremea când era premier. Ce nesimțit este Boc ăsta! Face trafic de influență, nenorocitul! Spre deosebire de Nica, Dobre, Toader sau Durbacă, oameni cerebrali, care nu-și permit să încalce legile țărișoarei ăsteia!

Și te mai întrebi de ce Clujul este destinația dorită de cei mai mulți români!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

Articole scrise de