Cu taxiul la cantina de ajutor social

Autor :

Data : 30 noiembrie 2016

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...Loading...

Mai mulți asistați social din Galați, care astăzi și-au luat mancarea oferită de cantina de ajutor social, au plecat cu taxiul acasă.

Pentru că urmează trei zile nelucrătoare, plus week-end-ul, reprezentanții Primăriei Galați au distribuit de astăzi alimentele pentru cei aproximativ 600 de asistați social.

Pentru cele cinci zile, fiecare persoană a primit câte trei pâini, un pui grill, o tavă de mici, 300 de grame de leber, 350 de grame de șuncă presată, 4 cuburi de brânză topită, cașcaval, margarină, un litru de ulei, un kg de orez, un kg de zahăr, 720 de grame de fasole păstăi, 800 de grame de pastă de tomate, 5 kg de cartofi, 3 kg de ceapă, 2 kg de morcov, un borcan cu dulceata, o ciocolata, un cozonac și câte o cutie cu napolitane.

Cu sacoșele pline, unii asistați social și-au chemat taxiul pentru a-și putea duce bunătățile acasă.  Deranjați că au fost surprinși când ”nu mai erau săraci”, unii dintre ei au aruncat cu injurii în presă.

Nu este prima oară când se petrec astfel de scene.

Pe 2 septembrie, consilierul județean Romulus Iaru, într-o postare pe Facebook, atrăgea atenția asupra acestei situații: ”Scene grotești se desfășoară aproape zilnic la Cantina de Ajutor din Galati: pirande grase care coboară din Mercedes sau vin cu TAXI-ul să-și ridice ”derepturile”; mâncare scursă la canal de ”zeamă”, să rămănă doar carnea; scandaluri și chiar bătăi cu mâncare.”, arăta Romulus Iaru.

Cantina de ajutor social se află în subordinea primăriei.

 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

Articole scrise de