Cristian Dima de la ALDE a scris din nou pe Facebook și ne provoacă suferință

Data : 12 iunie 2018

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...Loading...

Postarea lui legată de mitingul din Piața Victoriei a fost taxată dur de zeci de gălățeni.

Am plâns în hohote după ce am citit postarea lui Cristian Dima dedicată marelui miting de la București. Cum să nu plângi când afli că părinții, bunicii, prietenii marelui conducător al ALDE Galați au fost persecutați crunt, în anii ’60. Citeam și nu-mi puteam opri lacrimile cum domnul Dima, eroul de la Galați, s-a dus la București pentru a pune capăt o dată pentru totdeauna acestor abuzuri, care n-au încetat să existe din acea perioadă de tristă amintire. Șiroaiele de lacrimi au continuat să curgă la lecturarea textului postat de domnul Dima în care povestește cum oamenii tineri nu înțeleg logica acestui demers și se lasă manipulați de forțe oculte. Bine că nu a dat-o iar cu binomul și statul paralel, că nu știu în ce s-ar fi transformat plânsetul meu!

Îmi amintesc și acum, când scriu aceste rânduri, și iar îmi dau lacrimile, de declarațiile lui Dima de la Realitatea TV Galați Brăila, când, întrebat de domnul Sorin Rugină ce este statul paralel și cine face parte din el, Dima a răspuns scurt și pe înțelesul tuturor:

„Ptz… ăăă… îmmm… ss.. Sintagma …îm… de fapt ăăă spusă a statului paralel eu nu vreau sa pun ăăă degetul pe ăăă a arăta o persoană sau alta pentru că ăăă cu atât mai mult nu fac parte dinnăă comisiileee de evaluare, din comisiile deee, știu eu, de analiză din parlamentul României, pttsa, aaa ăăă și deeee ăăăă cele stabilite de parlamentul României pentru aaaa chema la audieri, pentru a ăăăă chema, știu eu, la aaa audieri în parlament să constate. Eu doar pot spune căăă știm cu toții care sunt costurile ăăăăă nu putem spune exact care este un cost dar s-a vehiculat în spațiul public care sunt costurile urmăririi în general într-o urmărire penalăăăă, costurile în general care sunt constituite într-un dosar penal și așa mai departe. Atât timp cât acesteee ăăă costuri sunt neevidențiate în ăăăă componente ce țin deeeee ăăăăă infracțiuni și ele sunt risipite undevaa aaa ăăăă aruncate la coșul de gunoi dacă nu ne mai folosesc, produc, așa cum spuneam, o mare ăăă un mare prejudiciu bugetului și economiei românești”, a explicat Dima cu subiect și predicat (transcriere preluată integral de pe Facebook).

Am citit cu atenție textului lui Cristian Dima, postat pe Facebook, după care am citit comentariile. Și iar mi-au dat lacrimile, deși nu prea mai aveam de unde! Nimeni, dom’le, dar absolut nimeni nu vrea să înțeleagă rolul strategic pe care distinsul politician ALDE de Galați vrea să-l aibă în evoluția societății românești. Toți comentatorii bat câmpii despre lipsa infrastructurii rutiere, despre inexistența investițiilor puternice în economiile locale, despre lipsa politicilor de aducere a românilor din străinătate pe meleaguri natale, despre renunțarea la pensiile nesimțite, denumite pompos speciale. Nimic, dom’le, niște țărani, cum să porți un dialog civilizat cu acești oameni care vor avioane!

Dar haideți să vă dau și câteva exemple de comentarii, care evident că l-au afectat tare de tot pe domnul Dima. Acesta și-a pus trolii să răspundă fiecărui comentator în parte.

„Tocmai am fost nevoita sa merg pe un drum judetean dintr-o tara europeana (Romania) si, sincer, drepturile mele de cetatean despre care vorbiti cu atata patos s-au simtit grav incalcate. Spuneti ca e mai usor sa injuri decat sa te implici. Va rog mult sa imi sugerati in ce ar trebui sa ma implic pentru a beneficia de „dreptul” de a circula civilizat pe drumurile de care va ocupati de atatia ani”, scrie Camelia Bulearcă.

„Excremente ale societății care ati secat tara asta de toate resursele și ati inchis orizonturile oamenilor, ati fugarit toate valorile și ati anihilat toate elitele. Imi este rusine de voi si am sa plec din tara asta, cu restul turmei care se duce spre 6 milioane . Pt asta trebuie făcut miting retardatilor , sa aduceți romanii inapoi in tara nu pt a nu va deranja procurorii. S-o gasi el unul sa va vina de hac”, scrie la rândul lui Florin Miron.

Ca o concluzie, Cristian Dima a dat-o-n bară și de această dată. Salvatorul liberalismului de la Galați a încercat să se autovictimizeze, în încercarea de explica logica unui protest ratat, dar ce i-a ieșit din tastatură este doar un amalgam de cuvinte care ne provoacă suferință. Se numește boala celui care scrie bazaconii!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

Articole scrise de