Cristache, PMP: „Nica și PSD ne mint din nou și ne vând gogoși electorale expirate”

Data : 20 mai 2019

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...Loading...

Cătălin Cristache este dispus să parieze că în următorii 20 de ani, la Galaţi, nu se va construi niciun aeroport.

Prezența ministrului Cuc la Galați, week-end-ul trecut, cu o serie de promisiuni electorale răsuflate, nu a rămas ne sancționată de reprezentanții Opoziției. Președintele PMP Galați, deputatul Cătălin Cristache a postat astă pe contul său de Facebook o declarație politică în care avertizează că „gălăţenilor le-au fost servite, timp de 30 de ani, foarte multe gogoşi electorale, dar un teren aflat în pârloagă prezentat ca o reuşită colosală a PSD reprezintă o premieră absolută. NU le mai este frică nici măcar de ridicolul situaţiei”.

„Liviu Dragnea şi-a trimis la Galaţi cucul pentru a mai vinde nişte iluzii oamenilor. Povestea aeroportului reprezintă o minciună de primă mână – ei nu au nici măcar un studiu de fezabilitate (ci doar o analiză generală), nu au buget pentru aşa ceva şi nici măcar nu este evident cum ar putea lega locaţia prezentată de infrastructura de transport a oraşului. Este o minciună cap – coadă generată de Dan Nica şi validată de Dragnea prin prezenţa unui ministru al Transporturilor care s-a remarcat doar prin cât de supus este faţă de conducătorul suprem al PSD. PSD-iştii şi-au bătut joc, pur şi simplu, de jurnaliştii pe care i-au dus pe un câmp abandonat şi le-au spus: „aici va fi aeroportul lui Nica”. Îl credeam pe Costeluş Fotea un om mai echilibrat, dar se pare că şi lui îi place să livreze minciunele gălăţenilor”, a scris liderul PMP Galați.

Cătălin Cristache este dispus să parieze că în următorii 20 de ani, la Galaţi, nu se va construi niciun aeroport.

„Pe de o parte, nu sunt bani pentru aşa ceva şi nici nu există interes din partea PSD să facă efectiv ceva. Ultimii 30 de ani arată că PSD-iştii gălăţeni şi-au traficat voturile pentru a obţine posturi grase pentru ei, nu investiţii pentru dezvoltarea zonei. Pe de altă parte, nu ar exista suficient trafic care să justifice un asemenea aeroport.

Presupunând prin absurd că s-ar face aeroport la Galaţi, acesta ar avea doar două scopuri: 1. Să le fie mai simplu gălăţenilor care pleacă din judeţ pentru a-şi căuta norocul în ţări străine, pentru că, la ei acasă, din cauza PSD, nu au nicio şansă; 2. Gălăţenii care muncesc în străinătate să-şi poată vizita mai uşor rudele atunci când vin în ţară. Ceea ce înseamnă că pe prezumtivul aeroport nu ar fi trafic decât de două ori pe an.

Dragi gălăţeni, dacă v-aţi săturat să fiţi minţiţi de Dan Nica, Liviu Dragnea şi PSD-işti, pe 26 mai, mergeţi la vot. Puneţi ştampila pe PMP, locul 8 pe buletinul de vot. Oferiţi o şansă Adevăratei Opoziţii din Galaţi. Alegeţi să fim Uniţi în Europa!”, a mai scris Cătălin Cristache pe Facebook.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

Articole scrise de