Cristache, PMP: „L-am dus pe Pucheanu de mânuţă să-şi vadă propria incompetenţă”

Data : 1 august 2019

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...Loading...

Este cumva o formă de protest a deputatului gălățean fața de faptul că primarul nu iese deloc pe teren pentru a vedea adevăratele probleme ale orașului.

De mai bine de un an, pe podul de 10 metri care face legătura pentru maşinile grele (de peste 3 tone) între Galaţi şi Combinatul Siderurgic se circulă pe un singur sens, pentru că Primăria Galaţi nu a găsit resursele necesare pentru a-l consolida. Incapacitatea conducerii Primăriei Galați de a gestiona o problemă aparent simplă, aplică o lovitură majoră celor de la Combinat, care întâmpină dificultăți în a-şi transporta produsele. Deşi consilierele PMP Galați Oana Claudia Iurescu și Nicoleta Badiu i-au atras atenţia în mod repetat că e o problemă majoră acolo, iar drumul aparţine Municipiului Galaţi, primarul Ionuț Pucheanu a declarat în mai multe rânduri că nu-l interesează. Mai mult, a refuzat să se deplaseze pentru a vedea situaţia din teren, pe motiv că e prea ocupat.

Președintele PMP Galați, deputatul Cătălin Cristache a găsit astăzi o metodă inedită de a-l duce la primarul Ionuț Pucheanu la locul problemei: a realizat o machetă de carton cu care s-a fotografiat în dreptul podului avariat.

„Pentru că vreau să-l ajut să înţeleagă că lucrurile în Galaţi merg prost, nu aşa cum îşi imaginează el din biroul luxos de la Primărie, m-am decis să-l iau pe Pucheanu de mânuţă şi să-l duc să vadă cu ochişorii lui de căprioară naivă ce se întâmplă prin oraşul pe care chipurile îl administrează. Poate, în felul acesta, îl convingem să mai iasă din birou şi să meargă şi în zonele cu probleme. Îi promit incompetentului nostru primar că voi lua această machetă de carton cu chipul său şi o voi plimba prin oraş pentru a vedea măcar ea realităţile dureroase generate de incompetenţă şi corupţie”, a explicat Cătălin Cristache.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

Articole scrise de