Cristache, PMP: „Îi invit pe liderii PSD, ALDE și Pro România să iasă la protest la Bac, simbolul neputinței la Galați”

Data : 14 martie 2019

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...Loading...

Protestul va avea loc mâine, de la ora 15.00, timp de 15 minute.

Timp de 30 de ani, Moldova a fost izolată intenţionat de restul ţării prin lipsa unor proiecte de infrastructură. Guvernările succesive au vrut să îi ţină pe oameni săraci şi dependenţi, pentru ca apoi să le cumpere voturile cu o pungă de făină şi o sticlă de ulei.

În aceste condiții, deputatul PMP de Galați Cătălin Cristache îi cheamă pe politicienii din Galați, reprezentanți ai partidelor care au ținut frâiele acestui oraș timp de decenii întregi, să iasă la protest.

„Mişcarea #şîeu, pornită de la gestul de geniu al afaceristului sucevean Ştefan Mandachi, este un semnal că aşa nu se mai poate. Moldovenilor le-a ajuns cuţitul la os şi nu mai sunt dispuşi să lase capul plecat. Toţi politicienii responsabili trebuie să înţeleagă că avem de-a face cu un strigăt de disperare din partea celor care i-au învestit cu încrederea şi speranţele lor.

Pentru că, de 30 de ani, conduc Galaţiul, le adresez liderilor PSD (Dan Nica, Viorel Ştefan, Ionuţ Pucheanu), ALDE (Cristi Dima) şi ProRomânia (Eugen Durbacă) o invitaţie să se alăture campaniei #şîeu şi să protesteze, vineri 15 martie, la ora 15.00, timp de 15 minute, în faţa Bacului, acest monument în mişcare al neputinţei şi indolenţei politicienilor gălăţeni. În 30 de ani, nu au fost în stare să facă măcar un pod peste Dunăre, umplându-şi, în schimb, buzunarele.

Dacă vor lipsi de la acest protest, marii şmecheri ai judeţului vor dovedi încă o dată că sunt rupţi de realităţile oamenilor pe care au pretenţia că-i conduc şi că nu-i interesează ca Galaţiul să progreseze. Şi-ar asuma astfel doctrina subdezvoltării judeţului în beneficiu propriu. Sper, totuşi, că măcar primarul Ionuţ Pucheanu şi Cristi Dima vor veni la această manifestaţie pentru a dovedi că noua generaţie este, totuşi, diferită de a fosilelor care au jupuit Galaţiul”, a scris deputatul într-o postare publicată pe Facebook.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

Articole scrise de