Cristache, PMP: „Gălățenii sunt aduși cu arcanul să scandeze numele groparilor Dragnea și Nica”

Data : 8 mai 2019

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...Loading...

Liderul PMP spune că aceste metode erau practicate cu succes pe vremea lui Ceaușescu.

Acuzații grave la adresa organizatorilor mitingului electoral din 11 mai, la care este așteptat la Galați președintele PSD, Liviu Dragnea. Președintele PMP Galați, deputatul Cătălin Cristache spune că PSD, ALDE și UNPR, organizatorii locali ai mitingului, vor paraliza transportul județean prin rezervarea multor autocare și microbuze care să transporte oamenii la miting.

„Transportul de persoane din tot judeţul Galaţi va fi paralizat. Absolut toate autocarele sunt antamate de PSD (legal şi ilegal). Transportatorilor care au încercat să se opună, iniţial li s-a transmis că nu vor mai primi licenţe. Toţi cei care primesc ajutoare sociale în judeţul Galaţi au fost informaţi de primari că, dacă nu merg la miting, li se vor opri aceste prestaţii financiare. Oamenii trebuie să ştie că sunt 9.243 de persoane care primesc venit minim garantat (VMG) la noi în judeţ, dar şi foarte mulţi alţii care depind de altfel de ajutoare (încălzire, şomaj). Toţi angajaţii primăriilor PSD-iste din judeţ vor trebui să se prezinte şi ei la mitingul lui Nica, altfel riscă să fie concediaţi. Aceeaşi ameninţare cu concedierea s-a rostogolit şi înspre angajaţii instituţiilor deconcentrate sau ai companiilor aflate în subordinea Primăriei din Galaţi”, ne-a dezvăluit președintele PMP Galați.

Cristache mai spune că nu are absolut nimic cu ideea de asistență socială, doar că oamenii care beneficiază de astfel de ajutoare sunt extrem de șantajabili!

„Vreau să fie clar: nu am absolut nimic împotriva celor care primesc venit minim garantat, deşi cred că mulţi dintre ei sunt apţi de muncă. Problema este că aceşti oameni sunt extrem de uşor şantajabili şi se transformă în masa de manevră a unui PSD care ţine acest judeţ înlănţuit de 30 de ani”, spune Cristache.

Acesta i-a îndemnat pe gălățeni să iasă la vot pe 26 mai. „Oameni buni, dacă nu vreţi să mai vedeţi astfel de defilări ca pe vremea lui Ceauşescu, ieşiţi la vot pe 26 Mai! Alegeţi PMP, Adevărata Opoziţie din Galaţi!”.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

Articole scrise de