Cristache, deputat PMP: „Cer demisia celui mai incompetent primar din istoria acestui oraş!”

Data : 19 noiembrie 2018

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...Loading...

Deși a promis săptămâna trecută că multe dintre unitățile școlare vor avea căldură în cel mai scurt timp, iată că și astăzi sute de copii au înghețat în bănci.

Scandalul unităților de învățământ din Galați ținute din incompetența autorităților din Primărie în frig ia amploare zilele acestea. Faptul că în multe școli se învață în frig sau copiii au fost anunțați să rămână acasă este o palmă grea peste obrazul celor responsabili.

Deputatul PMP de Galați Cătălin Cristache spune ironic că în mintea actualului primar Ionuț Pucheanu „este viscol” și că acesta ar trebui să-și prezinte urgent demisia.

„Decizia lui Ionuţ Pucheanu de a închide, în prag de iarnă, în totalitate sistemul de termoficare se dovedeşte a fi un dezastru. Dă măsura incapacităţii sale manageriale şi arată cât de toxic este acest amestec de prostie şi fudulie la nivelul PSD Galaţi. Câteva mii de copii îngheaţă în şcoli sau au fost trimişi acasă pentru că temperaturile din clase au coborât sub 10 grade. Am văzut poze demne de cascadorii râsului, cu elevii încălzindu-se în jurul unor calorifere electrice pentru că primarul Pucheanu a crezut că începe vara australă şi a fost prins de iarnă pe picior greşit.

Alte câteva zeci de mii de gălăţeni fac frigul în case pentru că Primăria nu a plătit la timp ajutorul acela pentru achiziţionarea de centrale termice şi a anunţat că opreşte sistemul de încălzire cu doar o lună în urmă. Nici pe vremea lui Ceauşescu nu s-a întâmplat aşa ceva. Administraţia Pucheanu a întors Galaţiul cu 100 de ani în urmă şi îi condamnă pe gălăţeni să se îmbolnăvească.

Puchene, ieşi din birou, băiatule, şi mergi prin oraş. Ar trebui să-ţi muţi tu fundul în şcolile lăsate fără încălzire, nu să-i trimiţi acolo pe copiii noştri în timp ce tu stai la căldurică în biroul tău de la Primărie şi faci planuri cum să pleci în Caraibe de Crăciun. Ruşine! Demisia!”, a scris parlamentarul pe pagina sa de Facebook.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter
Etichete:, , ,

Articole scrise de