Copilul strangulat de mamă a murit în această dimineață

Autor :

Data : 12 mai 2019

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...Loading...

Asta în ciuda faptului că medicii s-au chinuit ieri și l-au resuscitat.

UPDATE ora 18.00

S-a dispus reținerea pentru 24 de ore în cazul femeii care și-a strangulat copilul. Procurorii care se ocupă de caz o cercetează pe aceasta pentru comiterea faptei de omor asupra unui membru din familie.

_________________________________

Mama și copilul au fost găsiți de tată în stare gravă. Acesta fusese plecat de acasă, cu celălalt copil, iar când s-a întors și-a găsit bebelușul în stare de inconștiență, iar soția era plină de sânge. Speriat, omul a sunat de urgență la 112. Femeia în vârstă de 35 de ani suferea de depresie, dar se pare că în ultima perioadă nu-și mai luase tratamentul.

„Secția 3 Poliție a fost sesizată, prin apel de urgență 112 de către un bărbat în vârstă de 40 de ani, cu privire la faptul că în momentul în care a revenit la domiciliu a constatat că fiul lui, în vârstă de 8 luni, este în stare de inconștiență. La fața locului s-a deplasat un echipaj din cadrul Secției 3 Poliție care a constatat că cele sesizate se confirmă, motiv pentru care a fost solicitată intervenția unui echipaj al Ambulanței care a transportat minorul la Spitalul Sf. Ioan din Galați. Verificările sunt efectuate pentru stabilirea împrejurărilor producerii evenimentului și pentru stabilirea incadrării juridice”, a declarat scms. Anca Goliță, șeful Secției 3 Poliție Galați.

Medicii care au intervenit au constatat că fusese strangulat, și, din fericire, acesta a răspuns manevrelor de resuscitare.

„Am găsit un copil de 8 luni, în stop cardio-respirator, cianozat. Cineva a spus că e posibil să fie de aproximativ jumătate de oră. După manevrele de resuscitare am reușit și am obținut puls. Are activitate cardiacă și acum îl ducem la Spitalul de Pediatrie. De obicei, stopul cardio-respirator, la copii se produce în urma asfixiei mecanice. E posibil să fi fost strangulat”, a declarat dr. Cătălin Țimpău – SMURD Galați.

Din păcate, în această dimineață, copilul de 8 luni s-a stins din viață.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

Articole scrise de