Consiliul local n-are Vreme în comisiile pentru numirea directorilor de școli

Data : 10 octombrie 2016

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...Loading...

Consilierii locali liberali i-au făcut o non-ofertă independentei Simona Daniela Vreme

Consiliul Local al Municipiului Galați s-a reunit luni după amiază, pe 10 octombrie, pentru a finaliza tranșarea școlilor. Adică fiecărui consilier local îi revine locul într-una din comisiile de validare a funcției de director pentru câte un liceu, două școli generale și a unei grădinițe.

Cadrele didactice din CL s-au autoexclus de la împărțirea cu pricina, din cauza conflictului de interese.

Independenta Simona Daniela Vreme a fost exclusă de la această împărțire. Înaintea votului secret, independenta a citit un punct de vedere prin care le arăta consilierilor că este incorectă atitudinea lor exclusivistă, deoarece ea îi reprezintă pe gălățenii care au votat-o.

Vreme mi-a arătat mesaje trimise colegilor prin care încerca să ia legătura cu ei. Într-o ediție anterioară prezentam poziția viceprimarului Picu Apostol Roman care o acuza pe independentă că nu participă la convocări și nu răspunde la telefoanele prin care este anunțată în legătură cu diferite convocări. Alți consilieri însă confirmă că a fost invitată, confirmare întărită și de funcționari ai primăriei.

Primarul s-a amuzat copios pe seama epistolei independentei. Imaginea generala a consilierilor a fost cea a unor băiețași infantili trăgând-o pe Daniela de codițe, în curtea școlii.

Revenind la ședință, abia după ce au finalizat votul secret, consilierii liberali s-au oferit să cedeze de la ei un liceu, două școli și o grădiniță astfel încât Vreme să facă parte dintr-o astfel de comisie, dovadă că spre deosebire de colegii lor mai bătăuși, ei știu să joace șeptică și pot să-i fure colegei acadeaua fără să o ciufulească.

Sătui de atâta flocăială, băieții de băieți au fost cât pe ce să plece acasă, însă liberalul rătăcit prin ALDE, Cristian Dima, le-a atras atenția că trebuiau să supună la vot propunerea PNL. Evident că a ”picat”. Dacă plenul ar fi fost de acord, ar fi trebuit să refacă bilețelele și să repete votul… Ei. Să lăsăm! Prea mare bătaia de cap și pierdere de vreme, după ce au fost în sfârșit împărțite…școlile. Și-apoi, privind din alt unghi, tehnic, examenul se dă miercuri.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

Articole scrise de